Cele mai bune filme cu Emily Blunt

Cu ocazia zilei de naștere a lui Emily Blunt (23 februarie), ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme ale sale.

Gideon’s Daughter / Fiica lui Gideon (2005)

În timp ce publicul britanic se solidarizează pentru a exprima tristețea pentru moartea Dianei, Printesa de Wales, Gideon, un distins și recunoscut consultant în relatii publice, îsi întoarce atenția spre propria persoană, pe măsură ce se confruntă cu sentimentul profund de pierdere și deșertăciune. El descoperă din ce în ce mai mult ca goliciunea vieții sale publice strălucitoare este înfățișată de relația cu fiica sa, Natasha (Emily Blunt), care este pe punctul de a-și părăsi familia pentru a pleca la universitate.

Emily Blunt va interpreta rolul lui Mary Poppins

The Devil Wears Prada / Diavolul de îmbracă de la Prada (2006)

Andy Sachs, este o tânără din provincie, proaspăt absolventă a uneia dintre marile universități de pe Coasta de Est, care obține într-un mod nesperat slujba de asistentă pentru redactorul șef al unei reviste de modă. Deși, inițial, este încântată că a ajuns în raiul celebrităților, printre pantofi și poșete Prada, Armani și Versace, Andy își dă repede seama că șefa ei este… diavolul în persoană.

The Adjustment Bureau / Gardienii destinului (2011)

Ambițiosul politician David Norris e pe cale să câștige un fotoliu în Senatul Statelor Unite când o întâlnește pe frumoasa Elise Sellas (Emily Blunt), o balerină de care se îndrăgostește până peste cap. Pentru că i se oferă șansa să arunce o privire în propriul său viitor, David înțelege că ceea ce vede acolo nu e deloc ceea ce-și dorește el. Așa că decide să meargă împotriva destinului. Pentru aceasta, însă, va avea de luptat cu niște agenți misterioși care tot încearcă să-l despartă de femeia cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

La ce filme ne uitam in luna februarie 2016?

Into the Woods / În inima pădurii (2014)

Inspirat de multi-premiatul muzical cu același nume, Into the Woods ne poartă din nou în lumea basmelor: personaje din Scufița Roșie, Rapunzel, Cenușăreasa și Jack și vrejul de fasole interacționează inedit într-o poveste despre un băcan și soția lui (Emily Blunt), care vor să-și întemeieze o familie, dar sunt blestemați de o necruțătoare vrăjitoare.

Edge of Tomorrow: Prizonier în timp (2014)

Acțiunea filmului este plasată într-un viitor apropiat, în care Pământul este invadat de o rasă extraterestră extrem de ostilă. Întreaga planetă este atacată în mod constant, iar omenirea abia mai poate face față.

Sicario: Asasinul (2015)

În Mexic, „sicario” înseamnă asasin plătit. La granița dintre Statele Unite și Mexic, legea nu există, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internațional de droguri desfășurat cu implicarea forțelor guvernamentale. Miza crește atunci când aceștia trebuie să îl captureze pe capul întregii organizații criminale.

Recenzie Sicario (2015)

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.