Cele mai bune filme cu Chloe Grace Moretz

Cu ocazia zilei de naștere a lui Chloe Grace Moretz (10 februarie), ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme ale sale.

Chloe Grace Moretz este o actriță americană ce și-a început cariera la vârsta de 7 ani, primul ei rol fiind în serialul The Guardian. A urmat apoi filmul TV Family Plan, în 2005, iar în același an a jucat în The Amityville Horror. De atunci, ea a mai jucat în peste 50 de filme și seriale.

În plus, Moretz este și model, ea apărând în reviste precum Vogue, Teen Vogue, Marie Claire, Elle sau InStyle.

În octombrie 2014, a fost numită unul dintre cei mai influenți 25 de adolescenți de către revista americană Time.

În continuare, iată cele mai bune filme ale sale, listate în ordine cronologică:

Wicked Little Things / Copiii de sub pământ (2006)

Karen și fiicele sale se mută într-un mic oraș din Pennsylvania unde, fără ca ele să știe, în 1913 un accident la o mină a îngropat de vii niște copii. Dar este o problemă – aceștia sunt încă vii.

Kick-Ass / Rupe-tot (2010)

Acest film este o adaptare a violentelor benzi desenate create de Mark Miller, despre oameni obișnuiti care vor să fie super-eroi. Kick-Ass spune povestea unui adolescent care, într-o zi aleatorie și pe nepusă masă, iese din casă cu o mască pe față și o bâtă de baseball în mână, și se pune pe ciomăgit criminalitatea, chiar dacă nu are absolut nicio putere supraumană.

Let Me In / Nopți însângerate (2010)

Într-un orășel acoperit de zăpadă din statul american Colorado, un puști de zece ani are o mulțime de pătimit din cauza unor derbedei de la școală, care nu-i dau pace nicio clipă. Gândurile de răzbunare și frustrarea neputincioasă a protagonistului își află leac în prietenia acestuia cu o vecină de aceeași vârstă, Abby, care… se pare că e vampir.

Carrie / Carrie (2013)

O nouă adaptare a celebrului roman al lui Stephen King, despre o adolescentă care are abilități telekinetice și care vrea să se răzbune pe toți cei care au batjocorit-o.

If I Stay / Dacă aș rămâne (2014)

Mia este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare și un iubit minunat. Însă, într-o dimineata cu ninsoare, totul se schimbă, pentru că Mia și părinții săi au un accident de mașină. Ajunsă în comă, ea trebuie să ia cea mai gre decizie din viața ei: să plece sau să rămână?

The Equalizer (2014)

În Equalizer, McCall este un bărbat care crede că a scăpat de negura trecutului și că va putea duce de-acum o viață liniștită. Dar când McCall o întâlnește pe Teri, o tânără aflată sub controlul unor violenți gangsteri ruși, el nu poate sta deoparte, ci simte nevoia sa o ajute, scăpând-o din ghearele lor.

În continuare, Chloe Grace Moretz va mai juca în November Criminals (2016), Bad Neightbours 2 (2016), Brain on Fire (2016) și The Little Mermaid (2017).

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.