Cele mai bune filme cu Anne Hathaway

Cu ocazia zilei de naștere a lui Anne Hathaway (12 noiembrie), ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme ale sale.

Anne Hathaway este o actriță și cântăreață americană ce și-a început cariera destul de târziu: în 1999. Totuși, ea nu a vrut dintotdeauna să intre în lumea cinematografiei – când era mică voia să se călugărească! La 15 ani, însă, relația ei cu Biserica Catolică s-a schimbat, după ce a aflat că fratele său este homosexual. „Nu pot susține o religie care nu îmi susține fratele”, spunea ea.

A primit primul său rol în 1999, în serialul TV „Get Real”, iar primul film în care a jucat a fost „The Other Side of Heaven” (2001).

Pentru rolul din „Les Misérables”, a câștigat un premiu Oscar și un Glob de Aur. A mai fost nominalizată la aceste premii și pentru rolurile sale din „Rachel Getting Married” și „Love & Other Drugs”.

În continuare, iată cele mai bune filme ale sale, listate în ordine cronologică:

The Devil Wears Prada / Diavolul se îmbracă de la Prada (2006)

Andy Sachs (Anne Hathaway), este o tânără din provincie, proaspăt absolventă a uneia dintre marile universități de pe Coasta de Est, care obține într-un mod nesperat slujba de asistentă pentru redactorul șef al unei reviste de modă. Deși, inițial, este încântată că a ajuns în raiul celebrităților, printre pantofi și poșete Prada, Armani și Versace, Andy își dă repede seama că șefa ei este… diavolul în persoană.

Rachel Getting Married / Rachel se mărită (2008)

O tânără care a fost la dezintoxicare pentru ultimii 10 ani se întoarce acasă pentru weekend pentru nunta surorii ei.

Alice in Wonderland / Alice în Ţara Minunilor (2010)

Alice are acum 19 ani și se întoarce în lumea magică din aventura copilăriei sale, unde întâlnește vechi prieteni și află care e adevăratul său destin: să pună capăt domniei Reginei Roșii. Anne Hathaway joacă rolul Reginei Albe.

Love & Other Drugs / Dragoste şi alte dependenţe (2010)

Comedia romantică „Love and Other Drugs” explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii ’90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii şi idila frumoasă care se înfiripă între un agent de vânzări ambiţios şi o artistă rebelă.

Les Misérables / Mizerabilii (2012)

Mizerabilii este povestea captivantă a unui destin frânt de vise destrămate, un testament atemporal despre iubire neîmpărtăşită, pasiune, sacrificiu şi mântuire.

Interstellar: Călătorind prin univers (2014)

În contextul în care existenţa omenirii pe Terra este ameninţată, un grup de exploratori depăşeşte limitele spaţiului şi cucereşte imensele distanţe ale unei călătorii interstelare. Citește recenzia noastră AICI.

În viitor, o vom mai vedea în „Colossal”, „Alice Through the Looking Glass” și „The Burning Woman”.

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise