Cele mai bune filme ale lui Robin Williams

By  | 

Robin Williams a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi comedianţi şi ne-a fost imposibil să nu ne lăsăm impresionate şi întristate de vestea morţii sale. Din fericire, actorul american a lăsat în urmă numeroase filme (a avut în jur de o sută de roluri de la începutul carierei până acum) care ne vor ridica moralul.

„Dead Poets Society”/”Cercul poeţilor dispăruţi” (1989)

La sfârşitul anilor ’50, într-o şcoală de elită din New England un profesor de literatură non-conformist (Robin Williams) îşi învaţă elevii să se abată de la litera cărţii şi să dea frâu liber pasiunilor.

„Good Morning, Vietnam”/”Buna dimineata, Vietnam” (1987)

La postul de radio al unei tabere americane din Vietnam vine un nou DJ, Adrian Cronauer (Robin Williams). El va transforma si revolutiona modul in care functiona pana atunci radioul si va deveni in scurt timp un adevarat fenomen in tabara americana din Vietnam.

„Good Will Hunting” (1997)

Sean Maguire (Robin Williams), un om de serviciu ce lucreaza la universitatea M.I.T. este foarte talentat la matematica, insa are nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a-l directiona in viata.

„Jumanji” (1995)

Alan Parrish (Robin Williams) este un baietel care descopera un joc misterios numit Jumanji. Atunci cand il joaca impreuna cu prietena lui, lucruri foarte ciudate incep sa se-ntample, iar Alan este transportat intr-o alta lume, unde ramane prizonier timp de 26 de ani.
Multi ani dupa aceea, alti doi copii descopera jocul in podul casei lui Alan si il elibereaza pe acesta. Impreuna, cei trei jucatori trebuie s-o gaseasca pe prietena din copilarie a lui Alan, pentru a termina jocul… inainte ca jocul sa-i termine pe ei.

„Mrs. Doubtfire”/”Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit” (1993)

Dupa ce actorul Daniel Hilliard (Robin William) pierde custodia celor trei copii ai sai in favoarea fostei lui sotii Miranda, el se deghizeaza intr-o respectabila si fermecatoare doamna in varsta, isi da numele de Doamna Doubtfire si vine la fosta lui locuinta sa se angajeze ca bona pentru a fi astfel mai aproape de copiii lui.

„Bicentennial Man”/”Omul bicenternar” (1999)

In prima decada a noului mileniu, beneficiind de gradul ridicat al tehnologiei, Richard Martin cumpara un robot nou NDR-114. Acesta este botezat Andrew (Robin Williams), dupa numele celui mai mic membru al familiei. Menirea lui este sa faca treburi casnice: gatit, curatat, diverse reparatii prin casa. El are si un program domestic, stiind sa se joace chiar si cu copiii.
Vizionare placuta!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *