Cele mai bune filme ale lui Joseph Gordon-Levitt

Cu ocazia zilei de naștere a lui Joseph Gordon-Levitt (17 februarie), ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme ale sale.

3rd Rock from the Sun / A treia planeta de la Soare

Faceți cunoștință cu familia Solomon: Dick, Harry, Sally și Tommy. Au înfățișare umană, dar nimeni nu știe că, de fapt, sunt extratereștri aflați într-o expediție ce care ca scop observarea comportamentului și a obiceiurilor pământenilor.

Mysterious Skin / Misterele tinereții (2004)

Bazat pe apreciatul roman „Mysterious Skin” al lui Scott Heim, filmul face o introspecție în sufletele și mințile a doi băieți care caută cheia fericirii.

La ce filme ne uitam in luna februarie 2016?

(500) Days of Summer / 500 de zile cu Summer (2009)

O abordare proaspătă a comediei romantice, (500) Days of Summer ni-i prezintă pe Summer, o femeie care nu crede în dragoste adevărată, și Tom, tânărul care se îndrăgostește nebunește de ea.

Inception / Începutul (2010)

Dom Cobb este un hoț priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracției, adică al furtului de informații și secrete prețioase din subconștientul oamenilor în timp ce aceștia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă. Însă un inamic periculos urmărește fiecare mișcare a lui Cobb și a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-și ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru.

50/50 (2011)

Adam este un editor de programe radio în vârstă de 27 de ani care este diagnosticat cu o formă rară de cancer la măduva spinării. Cu ajutorul prietenului său cel mai bun, al mamei sale și al psihoterapeutei lui, Adam învață care sunt cele mai importante lucruri în viață.

Filme bune pentru zile proaste

Looper / Looper.  Asasin în viitor (2012)

Călătoria în timp este ilegală și deci disponibilă numai pe piața neagră. Atunci când mafia vrea să scape de cineva nedorit, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani înapoi în timp unde un ucigaș plătit – așa cum este și Joe  – așteaptă să lichideze ținta. Joe câștigă bine și viața lui pare să fie foarte bună până când mafia decide să închidă cercul și să scape de ucigaș, așa ca îl trimit înapoi în timp chiar pe Joe din viitor.

The Walk / The Walk: Sfidează limitele (2015)

Philippe Petit şi mentorul său, Papa Rudy, sunt ajutaţi de către o echipă internaţională fără egal, care depăşeşte toate obstacolele şi nenumăratele limite pentru a-şi duce la îndeplinire un plan nebunesc: Philippe vrea să lege o sârnă între Turnurile Gemene pentru a o traversa. Citește AICI recenzia noastră.

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.