Cele mai bune filme ale lui John Cusack

Cu ocazia zilei de naștere a lui John Cusack (28 iunie), ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme ale sale.

John Cusack este un actor, producător și scenarist american ce și-a început cariera în 1983. A jucat până acum peste 80 de roluri atât în filme, cât și în seriale, însă, până în acest moment, nu a câștigat niciun premiul cinematografic important (deși a fost nominalizat la Globul de Aur).

În continuare, iată cele mai bune filme ale lui John Cusack, listate în ordine cronologică:

Grosse Pointe Blank (1997)

Fermecător și eficient, Martin (John Cusack) și-a facut un nume într-un domeniu extrem de profitabil, ca specialist în asasinate. Ajuns în culmea succesului, Martin începe să simtă că viața lui este goală și lipsită de sens.

Being John Malkovich (1999)

Craig Schwartz (John Cusack), un păpușar neapreciat, se angajează ca funcționar la etajul 7 1/2 al unei clădiri de birouri. Plictisit de căsnicia sa de 10 ani cu Lotte, Craig devine obsedat de frumoasa Maxine , care însă îl respinge. Supărat, Craig se întoarce în biroul său, iar într-un moment de exasperare, izbește o ușă și descoperă un pasaj secret. Atras într-un tunel întunecat, umed, Craig își dă seama că a descoperit accesul la experiența unica de a fi… John Malkovich, căci a ajuns în mintea actorului.

High Fidelity (2000)

Această comedie romantică și caustică în același timp îl are în prim-plan pe Rob Gordon (John Cusack) – proprietarul unui magazin de discuri de vinil, care nu mai are mult până la faliment.

1408 (2007)

„1408” este adaptat după o nuvelă scrisă de Stephen King. Renumitul romancier de horror-uri Mike Enslin (John Cusack) crede numai în ceea ce vede. Dar, după o serie de bestseller-uri care au discreditat evenimentele paranormale ce avuseseră loc în cele mai bântuite case și în cimitirele din întreaga lume, el nu are nicio dovadă a vieții de după moarte. Numai că rătăcirile după fantome ale lui Enslin sunt pe cale să se schimbe în momentul în care se cazează în Camera 1408 a renumitului hotel Dolphin.

2012 (2009)

Un scriitor de romane SF află ceea ce guvernul Statelor Unite știe de câțiva ani de zile: că scoarța terestră va fi distrusă din cauza unor colosale explozii solare, lucru prevestit de calendarul mayaș, care considera că lumea se va sfârși în anul 2012. Pentru scriitor și familia lui începe o cursă pe viață și pe moarte pentru a ajunge pe una din navele construite de guvern, singura șansă de supraviețuire într-o lume în pragul colapsului.

The Raven (2012)

În acest thriller sumbru, Edgar Allan Poe (John Cusack), își unește forțele cu un detectiv din Baltimore, pentru a prinde un criminal în serie nebun care se inspiră din scrierile lui Poe pentru a comite oribilele crime.

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.