Cele mai bune comedii cu si pentru adolescenti

By  | 

Este foarte greu să stabilim un top cu cele mai haioase filme cu şi pentru adolescenţi, dar am adunat o serie de filme care ne-au incântat prin poveştile lor trăsnitee şi pe care le-am recomanda pentru orice duminică petrecută fie cu prietenii, fie în cuplu.

10 Things I Hate About You

Scenariul pare rupt cumva dintr-o poveste de Shakespeare – o fată nu este lăsată de tatăl ei să meargă la bal decât dacă sora ei Kat (Julia Stiles) merge şi ea. Acest lucru declanşează un adevărat complot din partea ”peţitorului” surorii mai mici, prin care un singuratic arătos pe nume Patrick (Heath Ledger) este plătit să o cucerească pe inabordabila Kat. Acest film te cucereşte prin jocul actoricesc al lui Stiles şi Ledger, care sunt tineri, frumoşi şi par să se distreze de minune în faţa camerelor. Nu există nici o îndoială asupra faptului că multe fete au vizionat acest film doar pentru a-l vedea încă odată pe şarmantul şi carismaticul Heath Ledger.

Project X

Acesta este un film care le are pe toate: nebunia adolescenţei, situaţii riscante, tineri frumoşi şi o petrecere cum rar am mai văzut în filme. Project  X urmăreşte 3 băieţi în ultimul lor an de liceu în încercarea lor de a deveni mai populari. Ideea de la care ei pleacă este destul de inocentă: ”haide să dăm o petrecere pe care nimeni nu o va uita vreodată”. Dar nimic din lume nu i-ar fi putut pregăti pentru această petrecere. Vorba se împrăştie şi se ajunge la o petrecere cu vise ruinate, discuri tocite şi legende născute. Project X este un semnal de alarmă pentru toţi părinţii care plănuiesc să îşi lase odraslele adolescente singure acasă peste noapte.

21 And Over

Jeff Chang, un student de nota 10, a urmat mereu paşii pregătiţi de părinţii lui în viaţă. Totul se schimbă atunci când prietenii lui Casey şi Miller decid să îi facă o vizită surpriză de ziua lui. Jeff se decide că a sosit momentul ca pentru o singură zi, să facă toate lucrurile pe care şi le-a dorit. Problema este că a doua zi era programat interviul de admisie la şcoala de medicină. Ceea ce trebuia sp fie o banală ieşire la bere, s-a transformat într-o noapte de umilinţă, dezmăţ şi multe râsete. Mai este nevoie să menţionăm că scenariştii acestui film au contribuit şi la ”The Hangover”?

Easy A

Emma Stone joacă rolul lui Olive Pendergast, o adolescentă care îşi doreşte să devinp populară, deşi în viaţa ei nu se întâmplă nimic interesant. Când prietena ei cea mai bună o întreabă cum şi-a petrecut weekendul, Olive minte pentru a face lucrurile mai picante. Dar o mică exagerare duce la o neînţelegere de mari proporţii şi Olive ajunge să fie bârfită de întregul liceu şi considerată… o uşuratică! Olive, amuzată de situaţie, decide să meargă mai departe cu minciuna şi merge până la ţinute provocatoare purtate în timpul orelor. Curioase să aflaţi dacă adevărul iese la iveală?

Tu ce alte comedii cu şi pentru adolescenţi ne recomanzi?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *