Cele mai bune cadouri de casă nouă

Cadourile de casă nouă ar trebui să fie mai deosebite decât alte cadouri (a nu se citi „scumpe”). Acestea îi vor ajuta pe prietenii tăi să își transforme casa într-un cămin, iar obiectele utile sau decorative sunt cele mai potrivite.

Cele mai bune cadouri de casă nouă

Un tocător din marmură

Cu toții ne-am săturat de clasicele tocătoare de lemn care, să recunoaștem, sunt cam urâte. Însă oricine ar aprecia un tocător din marmură, al cărui preț este în jur de 100 lei.

Un set de condimente deosebit

Orice bucătărie are nevoie de condimente, însă atunci când ne mutăm la casa noastră cheltuim banii pe lucruri mai importante. Astfel, un set de condimente mai deosebit (pe suport rotativ, cu multe recipiente, cu un design deosebit etc) este un cadou ideal. Bineînțeles, îți recomandăm să umpli recipientele cu condimente. Prețul unui astfel de set este de aproximativ 60-70 lei.

Citește și: Cadouri potrivite pentru orice vârstă 

Un covoraș de intrare cu design interesant

Prima impresie contează întotdeauna, iar atunci când intri în casa cuiva vezi întâi ușa și covorașul de la intrare. Cu siguranță nu le vei cumpăra prietenilor tăi o ușă nouă, dar covorașele sunt ieftine și de efect. Caută unul cu un design interesant și le vei aduce un zâmbet pe buze de fiecare dată când vor intra în casă. Prețul unui covoraș de intrare nu depășește, de obicei, 50 lei.

Un ceas de perete

Mulți dintre noi ne-am obișnuit să verificăm ora la telefonul mobil sau la calculator, dar nimic nu se compară cu un ceas de perete deosebit, cu detalii interesante. Trebuie doar să ai grijă ca acesta să se potrivească cu stilul casei.

Un tablou de metal pentru bucătărie

Bucătăria este locul unde mulți dintre noi petrecem mare parte din zi, însă aceasta este rareori decorată. Un cadou perfect pentru bucătărie este un tablou metalic cu imagini cu cafea, ceai, prăjituri etc.

O colecție de cărți

Dacă știi că prietenii tăi vor să înceapă o colecție de cărți, ai putea să le-o cumperi chiar tu, cu mențiunea să cauți una mai interesantă – cu coperte cartonate, cu detalii în relief, de exemplu. Nu doar că se vor bucura că nu mai trebuie să cumpere ei cărțile, dar o colecție de genul acesta arată foarte bine în bibliotecă.

Citește și: Idei de cadouri pentru aniversarea iubitului 

Ce cadouri să NU iei

Odorizant de cameră

E ok să cumperi lumânări sau bețișoare parfumate, dar… de ce ai dărui cuiva un odorizant de cameră?! Cu siguranță prietenii tăi vor crede că insinuezi că noua casă cam pute.

Produse de curățenie

Oricine are nevoie de produse de curățenie, însă acestea nu sunt deloc potrivite pentru un cadou de casă nouă.

Animale împăiate

Atâta timp cât prietenii tăi nu îți cer așa ceva, e o idee incredibil de proastă.

Citește și: Ce intenții are în funcție de cadourile pe care ți le face 

Animale vii

Niciodată, dar niciodată nu e ok să dăruiești cuiva un animal! Fie că e câine, pisica, hamster sau pește, poate persoana respectivă nu vrea o responsabilitate în plus în acest moment sau vrea să își aleagă singură animalul de companie.

Un cântar

Acest cadou este potrivit doar dacă vrei ca prietenii tăi să nu mai vorbească cu tine.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.