Cele mai bune aplicații pentru poze perfecte pe Instagram

Vrei să îți îmbunătățești pozele postate pe Instagram? Încearcă aceste aplicații și vei fi uimită!

Știm că poate fi dificil să ai un Instagram de succes, motiv pentru care ți-am pregătit o listă de 5 aplicații care te pot ajuta să ai cele mai grozave poze. Acestea conțin filtre mai bune (a se citi „mai realiste”), au tool-uri care pot face un coș să dispară sau pot crea colajele de care ai nevoie.

Citește și: 7 aplicații pentru reducerea stresului

Cele mai bune aplicații pentru poze perfecte pe Instagram

VSCO Cam este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS și este folosită de milioane de utilizatori. Are diferite unelte pentru contrast, luminozitate etc, dar și filtre care oferă îmbunătățiri mai realiste pozelor. De asemenea, are o interfață foarte user-friendly.

Pic Stitch este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Este foarte utilă atunci când vrei să faci un colaj din mai multe poze și este foarte simplu de utilizat.

Citește și: Aplicații care te fac mai productivă

Snapseed este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS și este asemănătoare cu VSCO Cam. Are, însă, și ceva în plus: poți retușa doar anumite părți din poze.

Boomerang este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS și îți permine să adaugi efecte vizuale fotografiilor tale, fără să uploadezi un video lung. Aceste mini-clipuri au de obicei 2-3 secunde și sunt perfecte dacă vrei să arăți cum dansezi, cum îți scuturi părul în apă sau cum faci un balon din gumă de mestecat, de exemplu.

Typic este disponibilă doar pentru iOS și îți permite să adaugi texte, desene sau doodle-uri pe pozele tale.

Tu ce aplicații folosești pentru a-ți îmbunătăți pozele de pe Instagram?

Citește și: Ce este un Instagram Husband?

 

 

*articol preluat din Marie Claire US (autori: Chrissy Rutherford și Lori Keong)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.