Cele mai asteptate filme science fiction, fantasy & horror din 2016

By  | 

2016 aduce foarte multe filme bune! Mai jos gaseşti o listă cu cele mai aşteptate filme science fiction, fantasy & horror ce vor apărea anul acesta.

The Forest / Pădurea blestemată – premiera 8 ianuarie 2016

Întâmplări inexplicabile au loc într-o pădure de la poalele Munților Fuji din Japonia, Pădurea Aokigahara, cunoscută și ca Marea de Copaci sau Pădurea Sinuciderii. Sara, o tânără americană vine aici pentru a-și căuta sora geamănă care a dispărut în mod misterios. Deși a fost avertizată să nu se abată de la drum, ea îndrăznește să cutreire pădurea în încercarea de a afla ce s-a întâmplat cu sora ei și va ajunge prada sufletelor neliniștite ale morților de acolo.

Gods of Egypt / Zeii Egiptului – premiera 26 februarie

Intriga din Gods of Egypt se declanşează atunci când unul dintre zei, Seth ucide un altul, pe Osiris. Când fiul lui Osiris, Horus, în încercarea de a se răzbuna, se alege cu ochii scoşi, un singur om, un tânăr hoţ îndrăgostit de o sclavă, se încumetă să ajute la înfrângerea zeului nebun.

Rings – premiera 8 aprilie

Al treilea film al celei mai celebre francize de origine japoneză prezintă evenimentele petrecute înainte de The Ring 2. Cu treizeci de ani înainte de apariţia casetei ucigaşe, Samara Morgan este adoptată după ce mama ei naturală a înnebunit. Maltratată de părinţii adoptivi, Samara este închisă într-un puţ, ceea ce dă naştere celebrului blestem.

Alice Through the Looking Glass / Alice În Ţara Oglinzilor – premiera 27 mai

La 6 ani după „Alice in Wonderland” / „Alice în Țara Minunilor”, în mai 2016 va fi lansat „Alice Through The Looking Glass”, bazat pe romanul cu același nume scris de Lewis Carroll în 1871. În acest film, Alice se întoarce în lumea capricioasă a Underland și călătorește înapoi în timp pentru al salva pe Pălărierul cel nebun.

The BFG – premiera 1 iulie

Povestea unei fetiţe, a reginei Angliei și a unui uriaş binevoitor, cunoscut sub numele de BFG, care pornesc într-o aventură ca să captureze uriaşii răi, care mănâncă oameni şi care au invadat lumea oamenilor.

Doctor Strange – premiera 4 noiembrie

Când strălucitul dar egocentricul neurochirurg Stephen Strange îşi pierde abilitatea de a opera în urma unui accident un viitor sumbru pare să-i fie destinat. Dar o întâlnire providenţială cu Cel Străvechi, un înţelept vrăjitor retras în sihăstrie pe culmile din Himalaya, i-ar putea deschide lui Strange calea către secretele magiei. Numai că Cel străvechi, deranjat de egoismul lui Strange, se va lăsa cu greu convins să-l transforme în învăţăcelul său. Va reuşi doctorul să devină Vrăjitorul Suprem, gata să apere Pământul de forţele magice din Univers?

Pe care dintre aceste filme vrei să le vizionezi?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *