Cele mai asteptate filme de actiune si thrillere din 2016

By  | 

2016 aduce foarte multe filme bune! Mai jos gaseşti o listă cu cele mai aşteptate filme de acţiune şi thrillere ce vor apărea anul acesta.

Deadpool – premiera 12 februarie

Supranumit „mercenarul cu gură mare”, Deadpool obţine, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice şi telekinezice, rezistenţa la droguri şi toxine, dar şi prelungirea vieţii graţie puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin, însă, şi cu unele inconveniente: instabilitatea psihică şi un fizic desfigurat.

Batman V Superman: Dawn of Justice / Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii – premiera 25 martie

Temându-se că acţiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul şi formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman şi Superman sunt în război, apare o nouă ameninţare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent.

Captain America: Civil War / Căpitanul America: Războiul civil – 6 mai

Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să se întrebe dacă există vreo şansă să îi ţină în frâu pe supereroi. O lege mondială îi obligă pe aceştia să se deconspire autorităţilor. Dacă Tony Stark susţine legea, Căpitanul America crede că aceasta limitează libertăţile individuale. Alţi supereroi se aliază poziţiilor celor doi Răzbunători, iar curând se va ajunge la un război civil al supereroilor. Cine va învinge şi cu ce preţ?

X-Men: Apocalypse – premiera 20 mai

În urma unor săpături în interiorul unei piramide, un grup de cercetători îl readuce la viață pe En Sabah Nur/Apocalypse, care se trezește într-o lume haotică, plină de războaie, boli și distrugere în masă. Acesta pornește o cruciadă pentru pace, strangând pe drum un grup de 4 Horsmen (Erik Lensherr/Magneto, Ororo Munroe/Storm, Elizabeth Braddock/Psylocke si Warren Worthington III/Archangel), însă echipa X-Men află ca această cruciadă este de fapt o mare mascaradă, în urma căreia Apocalypse să preia controlul civilizației umane.

Star Trek Beyond / Star Trek. Dincolo de infinit – premiera 22 iulie

De data aceasta echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut.

Suicide Squad – premiera 5 august

Sunt celebri pentru faptele lor rele şi pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reuşit să-i prindă şi să-i vâre după gratii. Pentru a-şi micşora pedeapsa, nelegiuiţii acceptă sinucigaşe misiuni sub acoperire, conştienţi că eşecul înseamnă moartea. După ce şi-au folosit puterile şi inteligenţa pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot şi colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

Pe care dintre aceste filme vrei să le vizionezi?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *