Cele mai asteptate drame si filme romantice din 2016

By  | 

2016 aduce foarte multe filme bune! Mai jos gaseşti o listă cu cele mai aşteptate drame și filme romantice ce vor apărea anul acesta.

The Danish Girl / Daneza – premiera 8 ianuarie

Este anul 1910, iar pictoriţa Gerda Gottlieb aşteaptă un model. Acesta întârzie să apară, aşa că Gerda îl roagă pe soţul ei, Einar, să îmbrace desuuri de damă pentru a-i poza. Niciunul dintre ei nu ştie că acest eveniment minor le va schimba vieţile: Einar se va reinventa treptat sub numele de Lili Elba, iar două decenii mai târziu va deveni primul bărbat din lume care va suporta o operaţie de schimbare a sexului.

Joy – premiera 8 ianuarie

Povestea unei mame singure cu 3 copii, care reuşeşte să se îmbogăţească de pe urma unei idei. Inspirat de viaţa lui Joy Mangano, inventatoarea ustensilei casnice Miracle Mop, care a adus-o în poziţia de a fi o femeie independentă financiar.

The H8ful Eight / Cei opt odioși – premiera 8 ianuarie

Se întâmplă în statul american Wyoming, în perioada de dinaintea Războiului Civil, când niște vânători de recompense își caută un adăpost din calea unei furtuni. Supraviețuirea le este însă amenințată și în adăpost, unde ajung implicați într-o intrigă cu trădări și înșelăciuni.

The Finest Hours / Furtună Extremă – premiera 29 ianuarie

Pe 18 februarie 1952, o furtună masivă a lovit New England, distrugând orașe de-a lungul Coastei de Est, cu consecințe dezastruoase asupra navelor, inclusiv SS Pendleton, un petrolier T-2 pornit spre Boston, care a fost literalmente rupt în două, cu peste 30 de marinari prinşi în interiorul pupei ce s-ascufundat rapid. În calitate de ofițer superior la bord, primul inginer asistent Ray Sybert își dă seama repede că trebuie să preia comanda echipajului speriat și să inspire oamenii să lase deoparte diferențele dintre ei și să lucreze împreună pentru a supravieţui uneia dintre cele mai mari furtuni care a lovit vreodată Coasta de Est.

Spotlight – premiera 26 februarie

Una dintre cele mai vechi și de mai încredere instituții din lume trece printr-o criză puternică în urma unei invesigații jurnalistice de un an. Echipa de reporteri ”Spotlight” de la ziarul Boston Globe a descoperit cum timp de zeci de ani Biserica Catolică a abuzat de putere, fiind implicată în ilegalități la cel mai înalt nivel de guvernământ în orașul Boston. Ancheta lor le-a adus un Premiu Pulitzer și a creat un val de reacții în întreaga lume.

Silence

Suntem în anul 1639, când preotul iezuit Rodrigues ajunge în Japonia însoţit de companionul său, părintele Garrpe. Amândoi au venit din îndepărtata Portugalie pentru a lua urma mentorului lui Rodrigues, părintele Ferreira, de la care nu mai avuseseră veşti de multă vreme. Misiunea le va fi îngreunată de faptul că shogunatul japonez a ordonat persecuţii împotriva creştinilor, ceea ce face ca cei doi iezuiţi să se afle încontinuu în pericol…

Pe care dintre aceste filme vrei să le vizionezi?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *