Cele mai așteptate comedii din 2018

Anul 2018 promite foarte multe premiere interesante, iar în articolul de astăzi ne vom concentra pe filmele de comedie.

Soldații. Poveste din Ferentari – premiera 2 februarie

Filmul spune povestea lui Adi, un antropolog de 40 de ani, părăsit de curând de iubita lui, care se mută în Ferentari pentru a documenta un doctorat despre manele. Acolo, îl întâlnește pe Alberto, un rom sărac, fost pușcăriaș, care promite să-l ajute să cunoască cântăreți. Destul de repede, cei doi încep o relație, în care Adi îl hrănește pe Alberto cu planuri improbabile de ieșire din sărăcie, iar Alberto pe Adi, cu vorbe dulci bine ticluite.

The Death of Stalin – premiera 2 februarie

Filmul este o parodie despre cele două zile de dinaintea funeraliilor „Părintelui Națiunii”. Zilele care pun în lumină atmosfera sarcastică a nebuniei, depravării și inumanității regimului totalitar. Zilele în care bărbații din jurul lui se vor lupta pentru a-i prelua puterea. Toate acestea bazate pe evenimente adevărate.

Game Night – premiera 2 martie

Max și Annie și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali.

Gringo – premiera 16 martie

Un mix antrenant de umor negru, acțiune accelerată și intrigă dramatică, Gringo se desfășoară în Mexic, unde un om de afaceri mediocru ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, el are nevoie de mult noroc pentru a supraviețui situației extrem de periculoase.

Blockers – premiera 13 aprilie

Pentru că fetele lor adolescente sunt cele mai bune prietene, părinții acestora, Lisa, Mitchell și Hunter, au ajuns să se cunoască de mai bine de zece ani. Dar cum timpul trece repede, iar pubertatea a redefinit deja dinamica parentală, liceencele se îndreaptă deja spre balul de absolvire. Însă după ce găsesc pe laptop-ul fetelor un pact codificat cu ajutorul emoticoanelor prin care acestea plănuiesc să își piardă virginitatea în seara balului, părinții adolescentelor pornesc într-o misiune ultra secretă de a le da planurile peste cap.

Overboard – premiera 20 aprilie

Un bogătaş răsfăţat şi obraznic devine amnezic în urma unui accident. O anumită fostă angajată a lui, pe care nu a tratat-o tocmai potrivit, Il va căuta cu un plan de răzbunare.

Life of the Party – premiera 11 mai

Când soțul ei o părăsește brusc, gospodina Deanna se întorcându-se la colegiu – aterizând în aceeași clasă și școală ca și fiica ei. Dintr-o dată în experiența campusului, Deanna – acum Dee Rock – îmbrățișează libertatea, distracția și băieții în termenii ei, găsindu-și sinele adevărat la o vârstă la care nu se aștepta.

The Spy Who Dumped Me – premiera 6 iulie

O pereche de prieteni se angajează într-o aventură de spionaj după ce unul dintre ei află că fosta sa este spion.

I Feel Pretty – premiera 27 iulie

Filmul urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume. Renee crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată, cu excepția faptului că, pentru toți ceilalți, ea arată exact la fel.

Holmes and Watson – premiera 9 noiembrie

O adaptare plină de umor a misterelor clasice ale lui Arthur Conan Doyle, cu Sherlock Holmes și Doctor Watson.

 

 

Citește și: Cele mai așteptate filme horror din 2018

Citește și: Cele mai așteptate filme cu supereroi din 2018

Citește și: Cele mai așteptate seriale din 2018

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.