Cel mai mare regret din ziua nunții

15 persoane căsătorite împărtășesc cele mai mari regrete din ziua nunții lor. Învață din greșelile lor pentru ca tu să te bucuri de această zi specială!

1. „Dacă o să ai un playlist de muzică fără DJ, fii sigură că nimeni nu poate schimba muzica. Invitații vor face schimbări la muzica la care te-ai chinuit săptămâni întregi să o pregătești.”2. „Nu am angajat un videograf. Am avut doi invitați care au adus camere video + tripod, dar nicio filmare nu a mers. Mi se rupe inima pentru asta.”

3. „Mi-am lăsat prietenii idioți să mă scoată în oraș și să mă îmbete în seara dinainte. Am fost atât de mahmură că nu m-am putut bucura de ziua nunții.”

4. „I-am permis soțului meu să o aducă pe fosta lui soție ca domnișoară de onoare. În două săptămâni de la nuntă, au făcut sex. Acum este fostul meu soț.”

Citește și: Reguli de etichetă la nuntă 

5. „Nu am interzis pozele la ceremonie. Am avut doar 30 de invitați, dar în fiecare poză cu noi de la altar se vedea un telefon pe sus. Am plătit pentru fotografii profesionale. Ți le voi trimite și ție. Nu îmi strica pozele cu telefonul!”

6. „Nu am specificat „fără copii” pe invitație. Nu cunoșteam pe nimeni cu copii, așa că nu ne-a trecut prin cap. Totuși, mama a invitat fiul vecinei ei, care și-a adus cei doi gemeni de 2 ani, care au plâns pe toată durata ceremoniei!”

7. „Am găsit un fotograf online în loc să caut după recomandări. 95% din pozele noastre arătau groaznic și a trebuit să așteptăm 6 luni după ele pentru că fotograful susținea că trece prin niște schimbări de viață pe care nu le-aș înțelege.!

8. „Mama mea mi-a ruinat nunta. Atât eu, cât și soțul ne-am urât nunta pentru că ea a ales totul și se purta de parcă ne-a făcut o favoare uriaș. Nu am apucat să alegem nimic pentru nuntă. Regret că nu am pus piciorul în prag pentru a face ce vrem noi.”

9. „Regret că am invitat 75% din oameni. Pe cei mai mulți nici nu îi prea văd, nu sunt implicați în viața noastră. Am fi putut cheltui aceeași sumă de bani cu doar 25% din invitați și am fi avut o petrecere mai deosebită.”

Citește și: Idei de cadouri pentru nuntă 

10. „Ne-am concentrat prea mult pe detalii. Nimănui nu-i pasă ce culoare au șervețelele. A fost nunta mea și nici măcar eu nu îmi amintesc. Cumpără niște șervetele și gata, nu trebuie să te stresezi cu astfel de lucruri.”

11. „Nu face invitații DIY. Le-am făcut repede pe primele 30, dar apoi mi-am urât viața când am ajuns la 160. Nici nu cred că am economisit bani, iar toată lumea oricum le-a aruncat.”

12. „Am uitat să îmi schimb pantofii pentru petrecere. Îmi cumpărasem niște teneși negri în care pot să dansez, dar am uitat să mă schimb în ei. Când s-a terminat nunta și am urcat în cameră mă dureau atât de tare picioarele că am vrut să mă culc, nu am mai făcut nimic în noaptea nunții.”

13. „Am cheltuit mulți bani pentru ca o mașină scumpă să ne ducă la petrecere. Ce pierdere de bani!”

14. „Nu am terminat seara cu Toto-Africa.”

15. „Mi-aș fi dorit să mă fardez singură. Toată lumea a spus că arăta bine machiajul, dar nu mi se potrivea.”

Citește și: Coafuri de nuntă în tendințe 

 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.