Ce trebuie sa stii despre „By the Sea”, cu Angelina Jolie si Brad Pitt

By  | 

 

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lume, iar acum că s-au căsătorit şi vor juca din nou împreună într-un film, vom continua să auzim multe despre ei. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale „Mr. and Mrs. Smith” / „Domnul şi doamna Smith”, iar de atunci nu au mai apărut împreună pe marile ecrane… până acum.

Drama „By the Sea” se află deja pe lista celor mai aşteptate filme ale anului 2015, chiar dacă momentan nu se cunosc foarte multe informaţii. Cu toate acestea, cele câteva detalii pe care le ştim sunt destul de grozave!

În primul rând, „By the Sea” nu este o continuare a „Mr. and Mrs. Smith”, aşa cum ar crede unii. Cu toate acestea, cei doi vor juca şi de această dată rolul unui cuplu căsătorit, deşi acum nu vor ascunde arme şi explozibili în subsol.

Apoi, peisajele vor fi absolut superbe, filmul fiind filmat în Malta, această superbă insulă din Marea Mediterană. Zona este familiară cuplului şi familiei, pentru că au locuit acolo pentru o scurtă perioadă în 2011, în timp ce Brad Pitt filma pentru „World War Z”/„Ziua Z: Apocalipsa”. Dar nu te aştepta să vezi prea multe atracţii turistice, pentru că acţiunea filmului va avea loc în Franţa.

De asemenea, Angelina nu numai că joacă în acest film, ci s-a ocupat şi de scenariu şi regie. Şi poţi ghici cine este co-producător? Exact, Brad Pitt! Din păcate, este posibil ca „By the Sea” să fie ultimul film în care o vom vedea pe Angelina care în mai a spus că vrea să renunţe la actorie pentru a se concentra pe regie.

Acesta este al treilea proiect regizorial al actriţei, după „In the Land of Blood and Honey”, drama despre războiul din Bosnia, şi „Unbroken”, ce urmăreşte povestea alergătorului olimpic devenit erou de război Louis Zamperini.

Merită menţionat şi că drama nu va fi tocmai un film la care copiii se pot uita. Se pare că vor exista câteva scene fierbinţi de sex între cei doi pentru că acţiunea filmului se va concentra pe obsesia sexuală a personajelor cu vecinii lor. Sună interesant, nu?

Producţia filmului a început pe 19 august şi momentan nu se ştie când anume va avea premiera.

Tu ce aşteptări ai de la „By the Sea”?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *