Ce spune despre tine filmul tău preferat de Crăciun

Acesta este sezonul, CosmoGirl! Și știi ce vreau să spun cu asta: e momentul perfect să lenevești cu un pahar de vin roșu sau dacă ești anti alcool, merge și o cană cu ciocolată caldă în timp ce te uiți la filmul tău preferat de Crăciun. Și da, poate să aibă același subiect ca al altor 12,300 de filme de Crăciun care s-au regizat vreodată. Iubești fiecare secundă din el pentru că este cea mai fericită perioadă a anului, la naiba, și simți spiritul Crăciunului peste tot!

Iar acum mai poți să faci un lucru care să te bucure și mai mult: poți afla ce spune filmul tău preferat despre tine și viața ta, chiar acum în timp ce tocmai a apărut în cadru un brad împodobit ca-n filme. Crăciun fericit!

Dacă nu te saturi de…

Citește și: Filme pe care le revăd mereu toamna

CineMagia este noul tău horoscop.

FILME

Prietenii lui Moș Crăciun (2009/ 2010) versus Grumpy Cat′s Worst Christmas ever (2014)

Animale care iubesc Crăciunul

Ești genul acela de persoană care crede că nu poți avea o familie dacă nu există și un cățel simpatic care să dea din coadă când vii acasă sau o pisică care să toarcă lângă șemineu. Îți dorești să restabilești valorile tradiționale și să îi convingi pe cei din jur că există, chiar există magie.

FILME

The Mistletoe Promise (2016) versus Cum a furat Grinch Crăciunul (2000)

Acel personaj care urăște Crăciunul

Ai fost acel copil care le spunea copiilor din jur adevărul, crudul adevăr: Moș Crăciun nu există. Dar sub masca cinică pe care ai învățat să o porți când ești în public, se ascunde o persoană care are nevoie de bucuria zgomotoasă a Crăciunului.

FILME

A Very Merry Toy Store (2017)/ A Gingerbread Romance (2018)

Un părinte singur care se îndrăgostește subit

Dacă să te uiți la mame singure care se îndrăgostesc de tați simpatici chiar în piața cu brazi îți dă o stare călduroasă și pufoasă… îmi pare rău, s-ar putea să fi mai singură decât crezi. Știu cum e.

FILME

Un Prinț de Crăciun (2017)/ Un schimb regal (2018)

Spiritul regal

Ca să fiu sinceră, e foarte posibil să trăiești mai mult în imaginație, viața altcuiva. Obiceiul de a da scroll pe Instagram până la refuz a atins un nou nivel (superior), așa cum sunt și pozele salvate cu Meghan Markle.

FILME

Office Christmas Party (2016) versus The Holiday (2006)

Super party la birou

Se poate să îți fi intrat la sufletul tocmai un coleg de la birou, dar să nu fii pregătită să accepți asta… încă. Sau ai vrea să scapi de o relație complicată  și imposibilă cu șeful tău? Sau poate doar ai nevoie de o distracție pe cinste care să te scape de monotonia de acasă.

Filme new in town

CRONICILE CRĂCIUNULUI 2

(deja pe Netflix)

Kate Pierce se întâlnește iar cu Moș Crăciun și dorește să salveze Crăciunul, care de data asta, pare că va fi distrus pentru totdeauna.

HOLIDATE

(deja pe Netflix)

Emma Roberts fugind de presiunea pusă de părinți și rude privind necesitatea unui iubit de sărbători.

The Princess Switch 2

(deja pe Netflix)

Vanessa Hudgens aka Margaret, ducesă de Montenaro, face schimb de locuri cu Stacy, o expertă în ale dulciurilor, o fată „din popor”, din Chicago, care seamănă leit cu frumoasa de origini regale.

FOTO: Netflix, Hallmark, PR

Citește și: Terapia cu filme. O solutie care da rezultate

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.