Ce spune despre tine degetul pe care porți inelul

Degetul pe care porți de obicei inelul poate spune multe despre personalitatea ta. Ție ți se potrivește descrierea din articol?

Alegi să porți inelul pe un anumit deget pentru că pur și simplu pare natural să îl alegi pe acela. Dar te-ai gândit vreodată că asta poate spune ceva despre personalitatea ta?

Ce spune despre tine degetul pe care porți inelul?

Dacă porți inelul pe degetul arătător, ești o femeie cu multă încredere în ea. Cel mai probabil ai și calități de lider și ești foarte sigură pe tine. În general, pe acest deget se potrivesc cel mai bine inelele mai masive, dar poți purta ce vrei!

Citește și: Ce spun degetele mâinii despre tine

Dacă porți inelul pe degetul mijlociu, ești o femeie responsabilă și serioasă. Mai mult ca sigur ai anumite valori în care crezi cu tărie și ai curajul să înfrunți orice problemă.

Dacă porți inelul pe degetul inelar, ești o femeie creativă și romantică. Se spune că pe acest deget ar trebui să porți inele cu pietre colorate, pentru a atrage iubirea în viața ta.

Dacă porți inelul pe degetul mic, ești o femeie curioasă și cumunicativă. Cel mai probabil ești o bună ascultătoare și îți place să dai sfaturi prietenilor.

Dacă porți inelul pe degetul mare, ești o femeie puternică, care reușește să se impună în fața celorlalți. Și pe acest deget se potrivesc inele masive, dar și inele foarte subțiri și finuțe.

Citește și: Tratamente pentru mâini frumoase 

Tu pe ce deget obișnuiești să porți inelul? Ți se pare că descrierea de mai sus ți se potrivește?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.