Ce spun trasaturile faciale despre tine?

Jean Hanner este expert în citirea feţelor, o practică veche de 3000 de ani, originară din China. Aceasta susţine că trăsăturile noastre faciale sunt o oglindă a personalităţii şi că îi putem „citi” pe cei din jur în funcţie de aceste caracteristici.

Ce spun trăsăturile faciale despre tine?

Gura mare/buzele pline, ca ale Angelinei Jolie, sunt caracteristice persoanelor care se dedică relaţiilor, foarte darnice din punct de vedere sentimental. Buzele pline sunt caracteristice femeilor care tânjesc după statutul de mamă.

Buzele subţiri, (trucuri pentru efect de buze mai pline) ca ale lui Jennifer Aniston, sunt specifice persoanelor care au nevoie de intimitate şi de spaţiu personal mai mult decât alţii.

Maxilarul bine definit, ca cel al Oliviei Wilde, este caracteristic persoanelor ambiţioase şi competitive, care luptă pentru a-şi îndeplini scopurile.

Fruntea rotundă, ca a Christinei Ricci, denotă o personalitate creativă, artistică şi emotivă.

Fruntea plată, ca a lui Brad Pitt este comună persoanelor care obişnuiesc să gândească înainte să acţioneze sau să vorbească.

Sprâncenele dese, bine definite ca ale lui Lily Collins, reprezintă oamenii ambiţioşi, care au încredere în ei înşişi. Persoanele cu sprâncene dese privesc viaţa într-un md mai logic şi au un libido mai ridicat.

Sprâncenele subţiri în mod natural, ca ale lui Paris Hilton, le dau de gol pe acelea dintre noi care se confruntă ocazional cu o stimă de sine scăzută.

Sprâncenele pensate foarte subţire, ca cele ale Pamelei Anderson, sunt caracteristice personelor care atrag partenerii violenţi. Gestul de a subţia sprâncenele simbolizează renunţarea la putere.

Ochii mari, ca cei ai lui Zooey Deschanel, sunt specifici persoanelor comunicative, care vorbesc mult şi foarte inimoase.

Ochii mici, ca cei ai lui Taylor Swift, spun despre tine că esti o persoană mai rezervată şi sceptică, o persoană căreia cu greu îi câştigi încrederea.

Pomeţi rotunzi, bine definiţi ca cei ai lui Scarett Johansson, îi dau de gol pe cei cărora le place să vorbească şi cărora le face plăcere să dea sfaturi chiar şi atunci când nu sunt solicitate.

Nasul proeminent, ca al lui Leah Michelle, este o trăsătură a oamenilor cu o mare atenţie la detaliu. Dacă ai nasul proeminent înseamnă că eşti o perfecţionistă şi că îţi place să îţi faci planuri în avans.

Nasul mic, ca al lui Megan Fox, este caraceristic persoanelor care ştiu să fie eficiente în tot ceea ce fac.

Ce părere ai despre descrierile de mai sus? Te regăseşti în ele?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.