Ce spun actorii Game of Thrones despre ultimul sezon?

Sezonul 8 (și ultimul) al serialului fantasy Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) este așteptat cu sufletul la gură de milioane de fani din întreaga lume. Până la premiera acestuia, câțiva dintre actori ne-au spus la ce ne putem aștepta.

Isaac Hempstead Wright (Bran Stark)

Isaac Hempstead Wright

„Nu va fi așa cum mulți își doresc. Va fi prea fericit pentru unii sau prea trist pentru alții. Asta e esența finalului. Nu va mai urma nimic, iar asta cu siguranță va deranja oamenii. Dar cred că va ieși foarte bine.”

Kit Harington (Jon Snow)

Kit Harington

„E mai mare decât a fost vreodată! E foarte emoțional. Nu știu cum vă voi simți când se termină.”

Iar cu altă ocazie, Kit a spus: „Sunt foarte emoționat. Am plâns la final – nu pentru că s-a întâmplat ceva anume, ci pentru că au trecut 8 ani și nimănui nu îi pasă mai mult de serial decât nouă.”

Citește și: Cum arată actorii din Game of Thrones în viața reală? 

Sophie Turner (Sansa Stark)

sophie turner

„Acest sezon va fi cu siguranță mai epic decât restul. Crește și tot crește, e mai mare, are mai multe elemente fantastice. Se formează mai multe relații, mai multe personaje se întâlnesc, apar mai multe conspirații și alianțe. Este o rețetă specială, magică.”

John Bradley (Sam Tarly)

„Înainte, spuneam că Episodul 9 este cel mai spectaculos din întreg sezonul. Cred că de data asta vom avea doar Episoade 9.”

Serialul HBO Game of Thrones este bazat pe seria de cărți „A Song of Ice and Fire” scrisă de autorul american George R.R. Martin. Din distribuție fac parte Peter DInklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Maisie Williams, Alfie Allen, Gwendoline Christie, Jerome Flynn și Carice van Houten.

Citește și: De ce ne place Game of Thrones? 

 

Sursă foto: Getty Images

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.