Ce seriale revin in toamna (datele de lansare)

By  | 

New Girl revine cu sezonul 3, pe 17 septembrie. Curioasă ce mai pune Jess la cale de această dată şi cum va evolua relaţia ei cu Nick? Rămâne de văzut. Tot ce vă putem spune este că Dreama Walker, din serialul “Don’t Trust the B— in Apartment 23” va avea şi ea un rol în ”New Girl”.

How I Met Your Mother şi Two Broke Girls revin pe aceeaşi dată, 23 septembrie. Super motiv de bucurie, de vreme ce ambele seriale sunt printre cele mai cool comedii din ultima vreme! Din păcate, pentru HIMYM va fi şi ultimul sezon.

Modern Family ne încântă din nou cu prezenţa Sofiei Vergara, cu un nou sezon, începând cu 25 septembrie.

The Big Bang Theory şi gaşca revin cu un nou sezon fun pe 26 septembrie. Deja nu mai avem răbdare!

Two and a Half Men revine tot pe 26 septembrie, fără jumătatea masculină (Angus T Jones), dar avem aşteptări mari de un un nou personaj feminin.

Grey’s Anatomy debuteaz pe micul ecran din 26 septembrie, cu sezonul 10. Acesta va fi ultimul sezon pentru Christina Yang, omul de nădejde al lui Meredith Grey. Sandra Oh simte că este vremea să renunţe la personajul care a consacrat-o.

Family Guy şi American Dad împart aceeaşi dată la care se întorc pe micul ecran, 29 septembrie. Poate nu vor face mare caz pe tema asta, nu?

The Vampire Diaries se va întoarce cu sezonul 5 pe 3 octombrie. Trebuie să ne aşteptăm la o mare conspiraţie la colegiul la care va merge Elena, prezenţa constantă în Mystic Falls a lui Silas şi să vedem cum va scăpa Stefan din coşciugul său subacvatic?

Scandal debutează cu un nou sezon pe 3 octombrie, cu o nouă serie de intrigi, pe care doar Olivia Pope le poate rezolva.

Pentru noul sezon din Downton Abbey mai avem de aşteptat până în ianuarie 2014.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *