Ce reprezintă visele tale?

COSMO îți explică ce reprezintă cele mai comune vise din punct de vedere psihologic.

Cu siguranță fiecare dintre noi s-a întrebat cel puțin o dată ce anume reprezintă visele, mai ales dacă unele dintre ele se repetă. Unele persoane consideră că ceea ce visăm arată dacă vom ajunge în Rai sau în Iad, altele cred că au legătură cu sănătatea, unii leagă anumite animale sau obiecte cu norocul, însă cel mai important este să înțelegem visele din punct de vedere psihologic.

5 lucruri surprinzatoare care te fac sa visezi frumos

Astfel, dacă visezi des că ești urmărită de cineva, poate indica ce simți față de ceva din viața reală ce obișnuiești să eviți. De exemplu, dacă îți face plăcere să fii urmărită în vis de o persoană, poate că în viața reală aceasta reprezintă obiectul dorinței tale, dar îți este teamă să faci ceva în acest sens. Dacă fugi de un străin, poate că îți este teamă să fii prinsă cu ceva ce ai spus sau ai făcut.

Dacă visezi bebeluși, este posibil să simbolizeze imaturitatea ta în anumite aspecte ale vieții, dar și noi începuturi. Poate tocmai te-ai angajat și nu ai multă experiență în domeniu, de exemplu. În cazul în care bebelușul plânge, poate că trebuie să te îngrijești mai mult de anumite probleme din viața ta.

Dacă visezi că zbori, cel mai probabil ai anumite probleme în viața reală de care încerci să fugi. Pe de altă parte, este posibil să reprezinte libertatea de care te bucuri la un moment dat.

Cum interpretam visele erotice?

Dacă vizezi că ești goală, contează cum te simți în acele vise. Te simți incombortabil, ești rușinată? Dacă da, este posibil să fii nesigură pe tine; dacă te simți bine dezbrăcată, te simți liberă și încrezătoate.

Acestea sunt unele dintre cele mai comune vise pe care oamenii le au. Tu ce anume mai visezi des?

 

*articol preluat din Cosmopolitan Australia

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.