Ce pui în bagajul pentru festivaluri?

Vara este plină de festivaluri și probabil te vei duce și tu la cel puțin unul. Iată ce ar trebui să îți pui în bagaj.

Sezonul festivalurilor a început în sfârșit! Știm cât de entuziasmată ești să ajungi la destinație, însă, până atunci, trebuie să îți pregătești bagajul, iar asta poate fi dificil.

Ce pui în bagajul pentru festivaluri?

În primul rând, aruncă un ochi peste site-ul festivalului sau pe pagina de Facebook a acestuia. De obicei, organizatorii postează o listă cu obiectele pe care nu le poți aduce, care include, dar nu este limitată la: alcool, droguri, mâncare din afara incintei, drone, animale de companie, scaune și tot felul de alte lucruri.

Apoi, dacă vei sta cu cortul, cumpără-ți din timp unul (în caz că nu ai deja) + izopren și saci de dormit. Găsești AICI câteva sfaturi legate de mersul cu cortul. Nu uita nici de o păturică! O poți folosi în cazul în care e prea frig noaptea, dar și pentru a sta pe timp de zi pe iarbă.

Cât despre haine, îți recomandăm să le alegi cu grijă: chiar dacă vrei să ai o ținută diferită în fiecare zi, nu trebuie ca toate piesele vestimentare să fie diferite. Încearcă să le alegi în așa fel încât le poți combina între ele. Poate că nu poți purta o bluză de două ori (având în vedere cât de cald e vara aceasta și cât de mult vei dansa, sigur vei transpira), însă poți purta din nou o fustă, colanți sau pantaloni.

Bineînțeles, e recomandat să pui în bagaj și (puține!) haine pe care nu ești sigură dacă le vei purta. Poate îți vei agăța fusta în ceva sau vei păta bluza cu suc, trebuie să ai ceva de schimb, nu? Același lucru este valabil și pentru încălțăminte: ia-ți o pereche în plus, în caz că cea pe care vrei să o porți se rupe sau se udă.

Fiind vară, este foarte important să iei cu tine și o cremă sau un spray de protecție solară (îți recomandăm să cauți un spray care să intre rapid în piele), dar și spray anti-insecte.

Apoi, nu pleca niciodată fără hârtie igienică! Chiar dacă ești sigură că vei găsi la toalete, este posibil să ai parte de o surpriză și sulul de hârtie să se fi terminat chiar înainte să folosești tu toaleta. În plus, este mai ieftină decât șervețelele nazale și o poți folosi pentru orice, de la șters nasul sau mâinile la șters ghiozdanul pe care ai vărsat ceva.

Nu în ultimul rând, e de bun simț să aduci cu tine pungi de plastic pentru gunoi. Nu lăsa niciodată după tine mizerie!

Tu la ce festivaluri vei merge vara aceasta?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.