Ce prințesă Disney ești în funcție de zodie?

Ți-ai dorit vreodată să fii o prințesă Disney? Bineînțeles că da! Iată cu care dintre ele semeni cel mai mult, potrivit zodiei tale.

Berbecii sunt obișnuiți să preia mereu conducerea, în special în situațiile dificile. Chiar dacă „situația dificilă” înseamnă să te îmbraci ca un bărbat și să te furișezi în miezul nopții din casa părinților pentru a te alătura unei armate, ești gata să o faci. La fel ca Mulan, nu îți place să stai pe margine, însă uneori poți fi cam impulsivă.

Citește și: Ce câine ți se potrivește în funcție de zodie

Taurii sunt cunoscuți pentru încăpățânarea lor, dar dacă o vrăjitoare rea te ține prizonieră într-un turn, iar singura cale de ieșire e cu ajutorul părului, îi spui „perseverență”. Ca Rapunzel, ești o prietenă răbdătoare și ai o perspectivă practică și realistă asupra vieții.

Gemenii sunt cunoscuți pentru versatilitatea lor și pentru abilitatea de a se lăsa în voia întâmplării, așa cum Jasmine a făcut când a fugit din palatul sultanului și a decis să trăiască ca o țărancă pentru distracție. Sigur, a primit și ajutor de la Aladdin când a avut nevoie, dar a știut și cum să se adapteze situației. În plus, gemenii se plictisesc repede, motiv pentru care e important să îți găsești un iubit cu un covor fermecat.

Pentru raci, sentimentele sunt foarte importante și obișnuiesc să poarte pică ca nimeni alții. De exemplu, dacă iubitul tău Hercule se mută la Muntele Olimp fără tine, vei fi supărată tot restul vieții.

Citește și: De ce tip de bărbați te îndrăgostești în funcție de zodie

Ca leu, vrei să fii mereu în centrul atenției. Un păr roșu ca focul, ca al Meridei, te va ajuta în acest sens, dar, dacă asta nu e posibil, creativitatea ta și faptul că ești atât de sociabilă vor fi suficiente. De asemenea, leii adoră sportul, mai ales cel în aer liber, ceea ce e grozav, pentru că poți încerca tirul cu arcul!

Fecioară. La interviurile pentru job-uri, primul lucru pe care îl menționezi despre tine e că ești foarte atentă la detalii. Multe persoane o să îți spună că ești perfecționistă, dar tu nu vezi asta ca pe ceva rău. Dacă ai fi o prințesă Disney, ai fi Albă ca Zăpada.

Balanțele îi pun mereu pe alții mai presus, fie că e vorba de oameni, ratoni, păsări, copaci vorbitori sau coloniști care vor să le fure pământul. Asemeni lui Pocahontas, ții cont de ce este corect și știi că fiecare creatură are o viață pe care trebuie să o respecți.

Scorpionii sunt persoane foarte intense, ambițioase și care vor să dețină mereu controlul. Dacă ai fi o prințesă Disney, ai fi cu siguranță Elsa.

Citește și: Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Săgetătorii iubesc libertatea, deci dacă vei fi închisă într-un castel cu obiecte vorbitoare și o bestie, nu vei fi prea fericită. Ca Belle, îți place să înveți lucruri noi, dar curiozitatea te poate duce în locuri întunecate.

Capricornii sunt cei mai practici și disciplinați din tot horoscopul, motiv pentru care te asemeni foarte mult cu Tiana. De asemenea, urăști când intervine ceva în planul tău.

Vărsătorii sunt unele dintre cele mai prietenoase persoane și, asemeni Cenușăresei, vei purta discuții cu oricine, chiar și cu șoriceii care locuiesc în camera ta. Toată lumea te place pentru această excentricitate, însă vei putea intra și în necazuri din acest motiv.

Peștii adoră să viseze, motiv pentru care sunt mai introspectivi decât alte zodii. Te asemeni cu Ariel, dar ai grijă să nu visezi prea mult, ar trebui să trăiești mai mult în realitate.

 
*articol preluat din Good Housekeeping (autor: Eliza Thompson)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.