Ce playlist sa ne facem in perioada asta

Vara e aici şi avem dispoziţie pentru piese nou-nouţe şi fierbinţi precum vremea de vacanţă care se anunţă atât de curând..!

Brighi – No Dress Code

Brighi lansează un nou single cu versuri în limba engleză, „No dress code“, povestea momentelor când sinceritatea este pe primul plan în dragoste, cu un beat tropical. Piesa „No dress code“ este compusă de către Alexandru Gheorghe şi Gabriel Băruţa şi este lansată după single-ul şi videoclipul „Invizibilă“, o poveste manifest despre o temă extrem de delicată – traficul de persoane. Brighi şi piesa „Invizibilă“ sunt si parte a unei campanii sociale dezvoltate împreună cu Poliţia Română – „Nu ignora faţa… invizibilă“.
Ascultă acum piesa „No dress code“ a lui Brighi:

 

Tara si Cortes – O ai

Tara Holtea, artista care te-a obişnuit cu abordări provocatoare, lansează cea mai hot colaborare a verii, piesa „O Ai!“, feat Cortes. Single-ul „O Ai!“ este compus de unii dintre cei mai în vogă producători muzicali ai momentului, DJ Sava şi Connect-R., iar videoclipul a fost regizat de către Alex Ceauşu şi o prezintă pe artistă în două ipostaze constrastante: femme fatale şi ingenuă.
Ascultă acum piesa „O Ai!“ a Tarei ft. Cortes:

 

directia 5 – Ramane din noi… dragostea

Dacă în luna martie a acestui an lansa piesa „Salut! Ce faci“, în colaborare cu Nicoleta Nuca, acum, trupa direcţia 5 declara că „Rămâne din noi… dragostea“, o poveste cu influenţe hippie, colorată, plină de optimism şi zâmbete calde. Muzica este compusă de Marian Ionescu, iar poezia este scrisă de către Dinu Olăraşu. Pentru videoclip, trupa directia 5 a lucrat din nou cu regizorul Petre Năstase, ca şi în cazul clipurilor „Salut! Ce faci?“, „Îţi multumesc“, „Plin de furtuni“.
Ascultă acum piesa „Rămâne din noi… dragostea“ semnată direcţia 5:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.