„Sex and the City” – 5 lucruri pe care nu le știi despre acest show

Recunosc, nu pot să ratez nicio scuză de a relua câteva episoade din “Sex and the City”, dacă nu chiar sezoane întregi.

Dar săptămâna următoare, avem un motiv real pentru a sărbători: se împlinesc 18 ani de la apariția primului episod al acestui serial și nu m-am putut abține, așa că m-am întrebat: ce știm cu adevărat despre cel mai iubită serie HBO?

Ei bine, așează-te confortabil, fă-ți un cocktail “Cosmo” și bucură-te de 5 lucruri pe care nu le-ai știut despre “Sex and the City”!

1. În ciuda dragostei show-ului pentru modă, o mare parte dintre accesoriile care apar în serial au fost achiziționate din târguri de vechituri. Tutu-ul roz, “iconic” pe care l-a purtat Sarah Jessica Parker în deschiderea și promo-ul serialului, a fost, de fapt, achiziționat dintr-un târg cu numai 5$. “Eram în showroom-ul unui magazin care vindea totul cu 5$, iar când am văzut tutu-ul am hotărât că e ideal!” spune Patricia Field, stilistul serialului.

Oglinda din baia lui Carrie a fost o altă surpriză și are o poveste interesantă: Sarah Jessica Parker și soțul său, Matthew Broderick au văzut oglinda într-un magazin și intenționau să o cumpere, dar nu au achiziționat-o pe moment. Când s-au întors după ea, vânzătorul le-a spus că a fost rezervată pentru “un oarecare serial TV”. Nu mai trebuie să vă spun ce surpriză a avut Sarah când a văzut-o pe platourile de filmare!

2. Kim Carrtall a refuzat rolul Samanthei de trei ori. “Am citit cartea și am aruncat-o într-un colț al camerei pentru că mi s-a părut extrem de deprimantă”, a declarant Cattrall. “Apoi mi s-a oferit rolul, am citit-o din nou și tot nu mi s-a părut că e pentru mine. Pur și simplu nu îmi păsa de personaje. Abia după numeroase întâlniri în care regizorii m-au convins că Samantha nu era un personaj bipolar, fără urmă de inteligență, am acceptat rolul!”

Lou Thornton a fost prima alegere pentru rolul Samanthei, dar creatorul show-ului, Darren Star, a decis pânâ la urmă că își dorește pe cineva mai în vârstă pentru acest rol.

3. Carrie a avut un număr destul de mare de “admiratori” în “Sex and the City”, iar Sarah chiar a avut o relație cu unul dintre actorii din serial. Ești pregătită? Cu mai mult de 10 ani înainte de începerea serialului, Sarah a fost la o “blind-date” cu Willie Garson, actorul care a jucat rolul lui Standford Blatch, prietenul gay al lui Carrie din serial. “O știam pe Sarah de 15 ani – avusesem un scurt flirt cu mulți ani în urmă, apoi am devenit foarte buni prieteni, lucru care consider că s-a și văzut în serial” a declarant Garson. “E amuzant! Sarah chiar a declarat într-un interviu că toți prietenii săi sunt gay, cu excepția lui Willie Garson!”

4. Fiecare fan adevărat “Sex and the City” știe că inima lui Carrie a aparținut mereu colecției sale de pantofi. Dar faptul că a fost nevoită să poarte acea pereche de Manolo Blahnik extrem de înalți în serial a fost o adevărată provocare pentru ea. “Pentru mai mult de 10 ani, literalmente, am alergat pe tocuri”, spune Sarah. “Am muncit 18 ore pe zi și nu m-am descălțat deloc. Am purtat pantofi frumoși, unii mai buni decât alții, dar nu m-am plâns niciodată!” Abia mai târziu, când Sarah a consultat un medic, a realizat cât de mult i-au fost afectate picioarele. “Picioarele tale fac lucruri pe care nu ar trebui să le poată face. Acest os de aici? Tu ai creat acest os! El nu ar trebui să fie aici!” i-a spus medicul său în timpul consultației.

5. Așa cum Carrie a spus-o în multe “voice-over-uri” din serial, New York-ul a fost un personaj la fel de important în serial ca și celelalte patru protagoniste. Dar se pare că adresele celor patru staruri ale serialului nu există, de fapt, în viața reală. În timp ce Carrie spune în serial că apartamentul său e localizat în Upper East Side din Manhattan (245 East 73rd Street, să fiu exactă), adresa reală face parte, de fapt, din West Village. Așa cum probabil vă imaginați deja, interiorul apartamentului real diferă mult de modesta garsonieră a lui Carrie, el incluzând și alte 10 camere și șase șeminee.

Apartamentul a fost vândut în 2012 unui cumpărător anonim, cu prețul de 13.25 milioane de dolari.

*Articol preluat din Vogue USA

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.