Ce mananca Selah Sue in concert?

     

Selah Sue este o artistă cu pretenţii sănătoase şi la propriu şi la figurat! Aceasta a cerut pentru concertul de la Bucureşti să i se asigure un meniu sănătos, constând în multe legume. La capitolul deserturi, artista doreşte să consume fructe, în special căpşuni, dar şi dulciuri, precum batoane de ciocolată. Selah vrea să consume pe perioada şederii ei în România şi cât multe soiuri de ceai, sucuri de portocale, de merişoare şi de roşii. Tânăra a mai cerut şi vin Chardonnay, din care nu are de gând să bea mai mult de un pahar şi şampanie.

Selah Sue este o adevărată revelaţie a generaţiei sale, remarcându-se de la o vârstă fragedă datorită vocii sale unice, îndemânării de a cânta la chitară şi talentului compoziţional. Selah ştie cum să îmbine perfect genuri muzicale aparent incompatibile precum reggae, soul şi jazz, cucerind şi artişti consacraţi precum Prince sau Patrice.

Concertul artistei Selah Sue şi al trupei Moonlight Breakfast va avea loc duminică, 22 septembrie la Arenele Romane şi este prezentat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 100 de lei în perioada 01.09-21.09 şi 110 lei în ziua concertului prin reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.

Selah Sue îşi anunţă concertul din România într-un clip simpatic.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.