Ce mai fac oamenii in timpul sexului… in afara de sex

Tehnologia a ajuns o parte foarte importantă a vieţii noastre, la fel şi Internetul şi, implicit, reţelele de socializare. Dar nu cumva pierdem prea mult timp pe ele?

Potrivit unui studiu făcut de compania producatoare de prezervative Durex, 5% dintre respondenţi au declarat că şi-au verificat contul de Facebook măcar o dată în timpul sexului. De asemenea, 10% au răspuns unui apel, iar 10% au citit un mesaj. Deşi acestea din urmă pot fi urgente, să verifici contul de Facebook este puţin cam ciudat, dar şi jignitor pentru partener.

Studiul a fost realizat cu ocazia Earth Hour ce are loc pe toată planeta pe data de 29 martie, iar scopul său este ca oamenii să stingă pentru o oră luminile şi dispozitive precum televizoarele sau computerele.

"Multe persoane găsesc dragostea prin intermediul site-urilor web şi a reţelelor social media, dar este îngrijorător că mulţi se simt din ce în ce mai ignoraţi în relaţiilor lor în favoarea interacţiunii online", spune specialista în sex şi relaţii Susan Quilliam.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.