Ce lucruri surprinzătoare dezvăluie despre tine băutura ta preferată

Fiecare tip de băutură spune ceva despre persoana care o cosumă. De exemplu, whiskyul simplu, cu gheață, este o emblemă a masculinității, în timp ce iubitorii de vin roșu au gusturi sofisticate. Le luăm pe rând și îți spunem ce semnificație are fiecare băutură.

Vodca simplă

Persoanele care pot să bea vodcă doar cu gheață sunt deja familiarizate cu băuturile alcoolice și le preferă pe cele care nu au arome puternice. Pe de altă parte, preferă să nu facă multe compromisuri și aleg întotdeauna lucruri de calitate. Motivul pentru care nu combină vodca niciodată cu sucuri sau băuturi energizante este pentru că nu vor să strice calitatea băuturii. În plus, au simțul măsurii și preferă un singur pahar, după care beau apă plată pentru restul serii.

Cosmopolitan

Băutura făcută celebră de Carrie Bradshaw în serialul „Sex and the city” a fost reinterpretată de zeci de ori. Totuși, rețeta originală pe care o găsești aici spune despre tine că ești o tipă cool, sociabilă, care știe să se impună, dar are și o latură sensibilă. Este specifică femeilor complexe și inteligente, care au și o aură de mister în jurul lor, cu toate că sunt deschise și prietenoase.

Whisky cu gheață

„Whisky on the rocks” este o băutură masculină, însă asta nu înseamnă că nu se numără și printre alegerile femeilor. Cele care aleg această băutură tare sunt femeile puternice, hotărâte, care știu ce vor de la viață și nu se încurcă niciodată cu jumătăți de măsură. Nu au mulți prieteni, ci sunt apropiate de câteva persoane pe care se pot baza oricând pentru ajutor.

Vin roșu

Vinul roșu, mai ales cel sec, este băutura preferată a femeilor elegante și sofisticate, care știu să aprecieze lucrurile fine. De asemenea, o femeie care se bucură ocazional de un pahar de vin roșu lucrează ore lungi și este foarte independentă; știe că poate avea grijă singură de ea și nu așteaptă pe nimeni să îi pună lumea la picioare pentru că poate face și singură asta.

Sex on the Beach

Este unul dintre cele mai populare cocktailuri și ne face să ne gândim instantaneu la vacanțe, aventuri și distracție. Femeile care îl comandă sunt încrezătoare, au atitudine și vor să se bucure din plin de viață. În plus, nicio femeie care comandă tare și răspicat un Sex on the Beach nu se lasă ușor intimidată și are un magnetism aparte pentru cei din jur.

Mojito

Femeile care preferă acest amestec fresh de rom, suc de lămâie, mentă și apă minerală sunt o companie excelentă pentru cei din jur. Au simțul umorului, știu să se distreze, sunt exuberante și adoră să râdă. Pot fi destul de impulsive, însă pe cât de repede se enervează, pe atât de bine știu să treacă peste conflicte și să nu poarte pică.

Vin alb

Dacă îți place vinul alb, înseamnă că ai gusturi rafinate și nu ești o mare amatoare a băuturilor alcoolice. Îl consumi ocazional, la o masă bună, și nu exagerezi niciodată. Persoanele care beau vin alb sunt cumpătate și conservatoare, iar celor din jur le pot părea un pic mai rezervate. De fapt, ele ascund o inimă mare, sunt sufletiste și mereu gata să le sară în ajutor apropiaților.

Tequila

Femeile care au o slăbiciune pentru tequila sunt mereu puse pe distracție și nu vor refuza niciodată o escapadă cu prietenii. Le place să danseze și să se joace, nu se iau foarte în serios și sunt acele femei care te cuceresc pur și simplu cu pasiunea și hazul lor.

White Russian

Băutura alcoolică preferată a iubitorilor de cafea ne duce cu gândul la serile friguroase de iarnă, însă asta nu înseamnă nicidecum că femeile care o preferă sunt reci. Dacă îți comanzi un White Russian când ieși în oraș, asta spune despre tine că ești o tipă inteligentă, căreia îi plac conversațiile profunde, are păreri și argumente pentru a și le susține și este o plăcere pentru ceilalți să stea de vorbă cu tine.

Berea

Fetele care beau bere sunt cele care au mulți amici bărbați, sunt de gașcă, prietenoase, sociabile și amuzante. Nu au nevoie de lucruri materiale pentru a fi fericite, iar pentru ele contează mai mult cum este o persoană decât ce are sau cât câștigă.

Tu ce băutură preferi dintre cele enumerate de noi? Ți se potrivește descrierea?

 

Sursă foto: Shutterstock, Copyright: SunKids

(P) Articol realizat împreună cu bautura-online.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.