Ce glume se fac pe seama bebelusului regal

Iată ce le-a trecut prin minte unora despre naşterea bebeluşului regal. 

1. Sky News: "O echipă de medici de top au grijă de ea." Reconfortant pentru aceia dintre noi care erau îngrijoraţi că o suită de cimpanzei cu pălării o fac. 

2. Toţi prietenii mei care sunt trişti că bebeluşul nu e fetiţă se consolează cu speranţa că este gay, în schimb. 

3. În acest moment Kim şi Kanie sunt înapoi la spital, cerând să vorbească cu managerul, deoarece ei nu au primit un bebeluş regal. 

Este foarte simplu să fii cinic la adresa bebeluşului regal…aşadar nu ai nicio scuză să nu te alături şi tu.

Este băiat. Bun. Acum sper să nu mai auzim  nimic despre el până când nu creşte, poartă o costumaţie cu tentă nazistă şi se dezbracă în Vegas. 

Încearcă doar să îţi imagineză ce era pe Twitter atunci când s-a născut Iisus.

BREAKING: Bebeluşul regal este hrănit cu lapte din herghelia regală de unicorni, strecurat printr-o pânză de ceremonie încrustată cu diamante. 

ROYAL BABY UPDATE: 3 înţelepţi şi un grup de păstori au ajuns la Lindo Wing, dar nu au putut ajunge la bebeluşul regal datorită mulţimii de paparazzi.

Cum să aleagă numele bebeluşului regal: ar trebui să facă o vizită la cel mai apropiat magazin Tesco, să închidă ochii şi să aleagă o sticlă oarecare de Cola.

Titlurile de mâine pe prima pagină: GUARDIAN: Este băiat! TELEGRAPH: Este băiat! DAILYMAIL: A reuşit Kate să piardă în greutate după naştere?

Voi ce părere aveţi? Sunt aceste glume pe seama bebeluşului regal ”nevinovate”, ori ba?

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.