Ce filme vedem in septembrie

By  | 

 

Bineînţeles, să nu uităm de cele mai recente filme care au intrat în cinematografele din toată ţara:

„A Most Wanted Man”/„Vânătoarea de spioni” 

Când Issa Karpov – un imigrant jumătate cecen, jumătate rus, torturat cu brutalitate – ajunge în comunitatea islamică din Hamburg, revendicând averea obţinută necinstit a tatălui său, devin interesate atât agenţia de securitate germană, cât şi cea americană.

Ajutat de tânăra avocată Annabel Richter, Issa ia legătura cu bancherul Thomas Brue, pentru a obţine banii. Pe măsură ce timpul trece şi mizele cresc, cursa începe pentru a stabili indentitatea adevărată a acestui bărbat extrem de căutat – victimă persecutată sau extremist orientat spre distrugere?

Poţi citi recenzia noastră AICI.

„Teenage Mutant Ninja Turtles”/„Ţestoasele Ninja”

New York are nevoie de eroi, căci Shredder şi Clanul Piciorului au pus mâna pe tot, de la poliţie, la politicieni. Viitorul se arată sumbru pentru locuitorii metropolei până în momentul în care nişte fraţi renegaţi ies din dedesubturile oraşului pentru a-şi împlini destinul de Ţestoase Ninja. 

„Step Up: All In”/„Dansul dragostei: Bătălia starurilor”

A venit vremea ca vedetele părţilor anterioare ale francizei să se reunească: în „Step Up: All In”, un concurs de dans găzduit de strălucitorul Las Vegas face ca multe dintre personajele anterioare ale filmelor Step Up să revină pe ringul de dans. 

Poţi citi recenzia noastră AICI.

„Dawn of the Planet of the Apes”/„Planeta Maimuţelor: Revoluţie”

Maimuţele evoluate genetic conduse de Caesar sunt ameninţate de un grup de oameni supravieţuitori ai devastatorului virus ce a făcut ravagii în urmă cu zece ani. Reuşesc să încheie temporar pace, însă aceasta se dovedeşte fragilă şi de scurtă durată, căci ambele părţi se află pe picior de război, un război ce va hotărî care va fi specia dominantă de pe Pământ.

Vizionare plăcută!

Apar atât de multe filme noi, încât e greu să decizi pe care să le vizionezi. Să nu mai vorbim de lipsa timpului liber şi de cât ar costa să te duci la toate… COSMO îţi vine şi de această dată în ajutor! Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea luna aceasta în cinematografe.

„Wakolda”/„Îngerul morţii” – premiera 5 septembrie

O dramă argentiniană despre renumitul doctor nazist Josef Mengele, cel care a condus experimente năucitoare pe evreii din lagărul de la Auschwitz. Filmul îl urmăreşte pe Mengele în anii 60, fugar în Patagonia, când i se redeschide apetitul pentru experimente.

„If I Stay”/„Dacă voi rămâne” – premiera 12 septembrie

Filmul este ecranizarea romanului best-seller al lui Gayle Forman, publicat în traducere românească la Editura RAO şi se concentrează pe o tânără adolescentă violoncelistă. Pentru Mia, un accident îngrozitor dintr-o zi de iarnă îi marchează existenţa şi o aruncă în lumea dintre viaţă şi moarte, forţând-o să facă o alegere pe care numai ea o poate face.

„As Above, So Below”/„Precum în iad, aşa şi pe pământ” – premiera 12 septembrie

„Precum în iad, aşa şi pe pământ” este o călătorie în lumea terorii şi a nebuniei, o explorare a profunzimilor sufletului omenesc care scoate la suprafaţă adevărul de care ne temem cu toţii: demonii personali sunt întotdeauna pregătiţi să se întoarcă pentru a ne bântui.

„The Maze Runner”/„Labirintul: Evadarea” – premiera 19 septembrie

Povestea îl are în centru pe Thomas, un adolescent al viitorului care se trezeşte înconjurat de alţi băieţi de vârsta lui, care-i urează bun venit în Poiană, un spaţiu gigantic înconjurat de ziduri de piatră. Nici ei nu au habar cum au ajuns acolo şi nu-şi amintesc nimic din viaţa lor de dinainte. Ştiu doar că între ei şi posibila libertate se află un labirint gigantic, plin de primejdii.

„A Many Splintered Thing” – premiera 26 septembrie

Ce te faci când te arunci cu toată inima într-o poveste de dragoste, dar sentimentele nu îţi sunt împărtăşite? Cu inima zdrobită de indiferenţa alesei sale, un bărbat are o iniţiativă surprinzătoare: să scrie despre experienţa sa, în încercarea de a înţelege mai bine ce s-a întâmplat. 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *