Ce filme vedem in decembrie

By  | 

Apar atât de multe filme noi, încât e greu să decizi pe care să le vizionezi. Să nu mai vorbim de lipsa timpului liber şi de cât ar costa să te duci la toate… COSMO îţi vine şi de această dată în ajutor! Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea luna aceasta în cinematografe.

The Judge / Judecătorul – premiera 5 decembrie

Un avocat de succes se întoarce în oraşul natal pentru înmormântarea mamei sale. Aici descoperă că tatăl său înstrăinat, bolnav de Alzheimer, este într-un proces de omor. Bărbatul decide să îi acorde o şansă tatălui, astfel că alege să îl reprezinte la tribunal. Pe măsură ce se apropie de adevăr, avocatul reia legătura cu familia pe care a lăsat-o în urmă.

Anochece en la India / Noaptea vine in India – premiera 5 decembrie

Filmul spune povestea lui Ricardo care, în tinereţe, ducea tineri hippie în India, cu duba. El şi-a petrecut, însă, ultimii zece ani de viaţă într-un scaun cu rotile din cauza unei boli incurabile. Pentru că ultima lui dorinta este să moară pe malul fluviului Gange, va face o ultimă călătorie în India, alături de asistenta lui din România, Dana.

Exodus: Gods and Kings / Exodus: Zei şi regi – premiera 12 decembrie

Filmul ne poartă în vremuri imemoriale, descriind în premiera lunii decembrie exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinţei, sub conducerea lui Moise.

Dumb and Dumber To / Mai tăntălău, mai gogoman – premiera 12 decembrie

Acum în pragul vârstei a treia, Harry şi Lloyd sunt la fel de încurcă-lume, mai ales când au de-a face cu o provocare ce le dă existenţele peste cap: unul dintre ei are nevoie de un transplant de rinichi şi porneşte în căutarea unei progenituri de care nu avusese habar până atunci, în încercarea de a-şi salva viaţa. 

The Hobbit: The Battle of the Five Armies / Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri – premiera 19 decembrie

Bilbo, Thorin şi gnomii au reuşit să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor, dar vor reuşi ei să-l învingă pe dragon o dată pentru totdeauna? Şi, în caz de izbândă, vor putea să înfrunte crunta ameninţare descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur?

Playing It Cool – premiera 26 decembrie

Ce te faci când te arunci cu toată inima într-o poveste de dragoste, dar sentimentele nu îţi sunt împărtăşite? Cu inima zdrobită de indiferenţa alesei sale, un bărbat are o iniţiativă surprinzătoare: să scrie despre experienţa sa, în încercarea de a înţelege mai bine ce s-a întâmplat. Va reuşi el să meargă mai departe? Va mai avea o şansă la o relaţie împlinită?

Son of a Gun / Ucenic pentru crimă – premiera 26 decembrie

Închis pentru o infracţiune minoră la doar 19 ani, JR află repede cât de grea e viaţa în închisoare. Să obţină protecţie este de o importanţă extraordinară, iar JR se va trezi curând în grija celui mai faimos criminal al Australiei, Brendan Lynch. Dar protecţia vine cu un preţ, iar Lynch are planuri pentru tânărul său protejat: la eliberare, acesta îi va organiza evadarea. Doar că JR îşi va da seama curând că nu ar trebui să-şi lege viaţa de cea a mentorului său.

De asemenea, nu uita de cele mai bune filme ale lunii noiembrie, printre care amintim „Jocurile foamei: Revolta – Partea I”, „Eliza Graves”, „Interstellar: Călătorind prin univers”, „Jessabelle” şi omnibusul „Scurt/4: Istorii de inimă neagră“.

Vizionare plăcută!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *