Ce filme vedem in decembrie

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea în luna decembrie 2015 în cinematografe.

Apar atât de multe filme noi, încât e greu să decizi pe care să le vizionezi. Să nu mai vorbim de lipsa timpului liber şi de cât ar costa să te duci la toate… COSMO îţi vine şi de această dată în ajutor!

Ce filme vedem în decembrie?

In the Heart of the Sea / În Inima Mării – premiera 4 decembrie

În iarna anului 1820, ambarcaţiunea Essex este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare parcă planificată. „În Inima Mării” surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă.

Victor Frankenstein – premiera 4 decembrie

Inspirat din clasicul din 1818 al scriitoarei Mary Shelley, filmul este spus de data aceasta din perspectiva personajului Igor: filmul surprinde originile obscure ale controversatului asistent, prietenia lui salvatoare cu tanarul – pe atunci – Viktor Von Frankenstein, student la medicina, dar explica si cum Frankenstein a devenit barbatul – si legenda – asa cum o cunoaste intreaga lume.

The Little Prince / Micul prinţ – premiera 4 decembrie

Redescoperiţi acum una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale tuturor timpurilor. Mark Osborne, regizorul lui Kung Fu Panda, care a fost nominalizat la premiul Academiei, vine acum cu prima adaptare animată a legendarei capodopere a lui Antoine de Saint-Exupéry, Micul prinţ.

Krampus. Spaima Crăciunului – premiera 4 decembrie

Krampus. Spaima Crăciunului este o poveste de un comic sumbru despre un demon al Crăciunului care aruncă o lumină insolent de fantezistă asupra sărbătorii preferate a copiilor din toată lumea.

The Secret in Their Eyes / Secretul – premiera 4 decembrie

O echipă strâns sudată de investigatori FBI e distrusă când descoperă o adolescentă a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent. Acum, 13 ani mai târziu, după ce l-a căutat obsesiv pe ucigaș, unul dintre ei descoperă, în sfârșit, un nou indiciu despre care e convins că îl va ajuta să rezolve cazul. Dar nimeni nu e pregătit pentru secretul șocant pe care îl va aduce la iveală efectul distructiv al răzbunării personale asupra sufletului omenesc.

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens / Star Wars: Trezirea Forţei – premiera 18 decembrie

Acţiunea din sequel are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei. O nouă aventură intergalactică şi o nouă răfuială între Imperiu şi forţele Rezistenţei, conduse de Poe Dameron, va avea loc. Kylo Ren, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader. De partea cealaltă a baricadei sunt Rey și Finn, care vor găsi un ţel după întâlnirea cu Han Solo.

3 coeurs / Trei inimi – premiera 18 decembrie

Aflat într-un orăşel de provincie, Marc pierde trenul spre Paris. O întâlneşte pe Sylvie şi împreună cei doi hoinăresc pe străzi până dimineaţa, vorbind despre orice, în afară de ei înşişi, în perfectă armonie. Îşi dau întâlnire la Paris în zilele următoare. Nu ştiu nimic unul despre celălalt şi, când Sylvie ajunge la întâlnire, iar Marc nu, povestea lor pare să se fi terminat. Pornit în căutarea ei, Marc o întâlneşte pe Sophie. Nu are idee că este sora celei de care s-a îndrăgostit…

Mustang – premiera 18 decembrie

Este începutul verii. Într-un sat din nordul Turciei, Lale și cele patru surori ale sale se întorc de la școală, jucându-se cu un grup de băieți. Jocurile lor, considerate necuviincioase de familie, provoacă un scandal cu consecințe neprevăzute. Progresiv, părinții lor transformă casa într-o închisoare. Treburile casnice înlocuiesc activitățile școlare și căsătorii sunt aranjate. Cele cinci surori, conduse de dorința de libertate, răstoarnă limitele impuse de către familia lor

The Peanuts Movie – premiera 25 decembrie

Snoopy pornește în cea mai mare misiunea a sa: el şi echipa lui iau cerul cu asalt ca să-şi ducă la capăt răzbunarea, în timp ce cel mai bun prieten al lui, Charlie Brown, începe acasă propria lui călătorie epică.

Vizionare plăcută!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *