Ce filme vedem in august

By  | 

 

Apar atât de multe filme noi, încât e greu să decizi pe care să le vizionezi. Să nu mai vorbim de lipsa timpului liber şi de cât ar costa să te duci la toate… COSMO îţi vine şi de această dată în ajutor! Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea luna aceasta în cinematografe.

„Guardians of the Galaxy”/„Gardienii galaxiei” – premiera 8 august

Obraznicul aventurier Peter Quill devine obiectul unei neobosite vânători de recompense, după ce fură o sferă misterioasă râvnită de puternicul răufăcător Ronan, ale cărui ambiţii ameninţă întregul univers. Pentru a fugi de neclintitul Ronan, Quill este forţat să facă un armistiţiu incomod cu Rocket, un raton purtător de arme; Groot – o fiinţă umanoidă în formă de copac; enigmatica şi mortala Gamora şi răzbunătorul Drax the Destroyer. 

„The Purge: Anarchy”/„Noaptea Judecăţii: Anarhia” – premiera 15 august

Noaptea Judecăţii: Anarhia” este sequelul filmului din 2013 şi porneşte de la aceeaşi premisă, explorând evenimente petrecute în unica noapte din an când, timp de 12 ore, orice crimă rămâne nepedepsită. În centrul atenţiei este un bărbat hotărât să profite de Noaptea judecăţii pentru a răzbuna moartea fiului său.

„Let’s Be Cops”/„Hai să fim poliţişti” – premiera 15 august

În această comedie savuroasă cu Damon Wayans Jr. şi Jake Johnson, urmărim aventurile a doi prieteni care se duc la o petrecere costumaţi în poliţişti. Cei doi devin senzaţia cartierului, dar vor ajunge cât ai clipi din ochi să aibă probleme nu doar cu gansteri în toată regula, ci şi cu detectivi vânduţi mafiei. 

„Sin City: A Dame to Kill For”/„Sin City: Am ucis pentru ea” – premiera 22 august

Sin City: A Dame to Kill For” este continuarea filmului noir din 2005 regizat de Frank Miller, Quentin Tarantino şi Robert Rodriguez, cu Bruce Willis, Jessica Alba şi Mickey Rourke în rolurile principale. În întunecatul oraş Sin City, Dwight plănuieşte răzbunarea împotriva femeii care l-a trădat, Ava Lord, în timp ce Nancy încearcă să treacă peste moartea lui Hartigan.

„The Expendables 3”/„Eroi de sacrificiu 3” – premiera 29 august

Barney şi echipa sa, cunoscută sub numele de „Eroi de sacrificiu”, intră în conflict cu Conrad Stonebanks, co-fondatorul grupului. Devenit acum un nemilos traficant de arme, este determinat să pune capăt existenţei grupului Eroilor de Sacrificiu.

Bineînţeles, să nu uităm de cele mai recente filme care au intrat în cinematografele din toată ţara:

„Lucy”

„Lucy” este un thriller de acţiune despre o femeie care e prinsă accidental într-o afacere periculoasă care se întoarce împotriva celor care au răpit-o şi care o transformă într-o maşinărie de luptă nemiloasă, evoluată dincolo de puterea de înţelegere omenească.

„Transformers: Age of Extinction”/„Transformers: Exterminarea”

Rasa umană încearcă să se refacă după evenimentele din ultimul film, iar Autoboţii şi Decepticonii au dispărut cu toţii de pe faţa Pământului. Însă un grup de oameni de afaceri şi cercetători forţează limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat – asta în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei străvechi şi puternice ameninţări a Transformerilor.

„Dawn of the Planet of the Apes”/„Planeta Maimuţelor: Revoluţie”

Maimuţele evoluate genetic conduse de Caesar, sunt ameninţate de un grup de oameni supravieţuitori ai devastatorului virus ce a făcut ravagii în urmă cu zece ani. Reuşesc să încheie temporar pace, însă aceasta se dovedeşte fragilă şi de scurtă durată, căci ambele părţi se află pe picior de război, un război ce va hotărî care va fi specia dominantă de pe Pământ.

„Hercules”

Om şi legendă deopotrivă, Hercules conduce o bandă de mercenari, pentru a ajuta la încheierea unui război civil sângeros din ţinutul tracic şi reîntoarcerea pe tron a regelui de drept. Răufăcători de neimaginat vor testa puterea mitică a sa, în viziunea îndrăzneaţă a regizorului Brett Ratnes asupra unuia dintre cei mai importanţi eroi de acţiune ai tuturor vremurilor.

Poţi citi aici recenzia noastră.

„Sex Tape”

Jay şi Annie sunt căsătoriţi şi încă îndrăgostiţi unul de celălalt, dar după zece ani şi doi copii, pasiunea s-a mai estompat. Pentru a reaprinde flacăra, ei se hotărăsc să se filmeze în timpul unei partide-maraton de sex. Părea o idee grozavă, dar asta numai până în momentul în care au descoperit că înregistrarea lor risca să devină publică.

Vizionare plăcută!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *