Ce evenimente vor avea loc de Valentine’s Day in Bucuresti?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente care vor avea loc în capitală de Valentine’s Day.

Târguri:

Valentine’s Day Fair, Sala Dalles

“Valentine’s Day Fair” de la Sala Dalles adună peste 50 de expozanţi din toată ţara care se vor întrece în daruri de suflet pentru cei care iubesc şi vor să-şi celebreze dragostea. Târgul este deschis până pe 14 februarie între orele 10:00 şi 20:00.

Waiting for Valentine’s, Galeriile Excelsior

Tu vei găsi aici rochii, ciorapi, eşarfe, desuuri, cosmetice, pentru a fi irezistibila la întâlnirea de Valentine’s. El va găsi aici cel mai potrivit dar pentru aleasa inimii lui. Târgul are loc joi până sâmbătă, între orele 12:00 – 24:00, şi duminică între orele 10:00 – 20:00.

Târgul dragostei şi al primăverii, Carrefour Militari

De pe 13 februarie până pe 8 martie va avea loc la Carrefour Militari „Târgul dragostei şi al primăverii”, unde te aşteaptă cei mai de seamă expozanţi şi producători. Târgul va fi deschis între orele 9:00 şi 21:00.

Valentine Sweet Fest, Mall Promenada

Târgul de dulciuri „Sweet Fest" revine cu ediţia de Valentine’s Day în Mall Promenada. Vei putea găsi deserturi, specialităţi fine de ciocolată, prăjituri şi multe alte delicii perfecte pentru a-i răsfăţa simţurile jumătăţii tale. Târgul va fi deschis de vineri până duminică (13 – 15 februarie), între orele 10:00 şi 22:00.

Uptown Girl – Lovers’ Night Fair 2nd Edition, Trattoria d’oro

Toţi cei care vor să-şi suprindă persoanele iubite cu daruri speciale sunt aşteptaţi într-un cadru intim pentru a găsi obiecte unicat, lucrate manual cu multă pasiune de către diferiţi expozanţi. Vor fi pregătite standuri cu cele mai atractive decoraţiuni, bijuterii, accesorii, articole vestimentare, produse bio şi cosmetice. Târgul are loc pe 13 februarie, între orele 16:00 şi 24:00.

Concerte: 

Oraşul cu Chef de Dragoste, Berăria H

O seara plină de surprize pentru îndrăgostiţi. Vino şi tu alături de el pentru a-ţi declara dragostea la cea mai mare petrecere de Valentine’s Day. Evenimentul are loc pe 14 februarie, începând cu ora 20:00.

Jazz şi inimioare, BackYard Garden & Pub

Ana-Cristina Leonte şi Ionuţ Bica îşi propun să creeze pe 14 Februarie o atmosferă romantică la BackYard Garden & Pub. Concertul are loc sâmbătă începând cu ora 20:30.

My jazzy Valentine, Journey Pub

De ziua îndrăgostiţilor poţi petrece o seară romantică pe acorduri de jazz la lumina lumânărilor. Unul dintre cei mai talentaţi muzicieni de jazz din România, Cătălin Milea, te va purta în lumea standardelor de jazz pe teme romantice. Concertul are loc sâmbătă, începând cu ora 21:00.

Piese de teatru:

Disco Love, Gogot Cafe Teatru

„Disco Love” este o aventură disco despre eliberare, frustrare şi eterna căutare a sufletului pereche. Spectacolul are loc pe 14 februarie între orele 19:00 şi 20:30.

Alte evenimente:

Dine my Valentine, Messa Restaurant

Fie că eşti într-o relaţie sau singură, Valentine’s Day este în mod cert un prilej pentru o cină specială. Pe 14 februarie, începând cu ora 19:00, la Messa Restaurant eşti aşteptată nu doar cu dragoste, ci şi cu un meniu drăgăstos!

Valentine’s Day Party, Palatul Odeon

Dacă nu ştii unde să petreci seara de Valentine’s, eşti aşteptată alături de partenerul tău la o seara de neuitat la Palatul Odeon, de la orele 19.00. Vei găsi aici muzică şi mâncare speciale pentru îndrăgostiţi.

Speed Dating, Club XS

Eşti în căutarea marii iubiri sau vrei doar un partener pentru party-ul de după? Vrei să ai de unde alege, dar ai chef şi de distracţie? Vino la Club XS sâmbătă, începând cu ora 22:00.

Tu ce planuri ai pentru Valentine’s Day?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *