Ce este un Instagram Husband?

Oricine poate fi un Instagram Husband, inclusiv tu, chiar dacă nu ești bărbat!

Social media face parte din viața noastră de zi cu zi… poate mai mult decât ar trebui. Suntem constant în căutarea acelei poze perfecte care să ne aducă sute de like-uri și care să ne facă cunoscute pe Internet, știm când e momentul cel mai potrivit pentru a posta ceva nou, știm ce descrieri să scriem etc.

Știm deja că multe persoane ajung să fie obsedate de Instagram, de exemplu, cum ar fi acest model din Australia, deci problema poate fi destul de serioasă, dar, din când în când, puțin amuzament nu strică.

Pentru a înțelege ce este un Instagram Husband, urmărește clipul de mai jos:

Așa cum ți-ai dat seama deja, termenul de Instagram Husband poate include și prietenii pe care îi rogi să îți facă sute de poze. Astfel, până și tu poți deveni un Instagram Husband, chiar dacă nici măcar nu ești bărbat.

„Hot Dudes in Bed” e cel mai sexy Instagram pe care trebuie sa-l urmaresti

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cel mai probabil și tu vei umple feed-ul prietenilor cu zeci de poze cu care ți-ai bătut capul mai mult decât ar trebui… dar ce ai zice să nu o faci? Bucură-te de timpul petrecut cu familia, răsfață-te cu delicioasele mâncăruri de la masa de Crăciun, distrează-te la maxim la petrecerea de Anul Nou, însă fără a posta totul pe Instagram sau Facebook.

„Înainte obișnuiam să ne mâncăm mâncarea… Acum doar îi facem poze.”

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.