Ce dansuri de nuntă sunt în tendințe în 2016?

By  | 

Dansul mirilor, unul dintre cele mai emoționante momente ale nunții, trebuie pregătit din timp. Iată care sunt dansurile care sunt tendințe în 2016.

Pentru ca nunta ta să iasă perfect, trebuie să fii sigură că toate detaliile sunt perfecte, iar dansul de nuntă este un moment foarte important. Îți recomandăm să îl pregătești din timp, iar dacă vrei ca acesta să fie în tendințe, iată ce se… dansează anul acesta.

Idei de ținute pentru nunta de vară

Una dintre principalele tendințe ale anului 2016 o reprezintă coregrafia personalizată, care se execută pe mai multe melodii și care combină mai multe stiluri de dans. De obicei, cuplurile aleg să înceapă cu o melodie lentă, care apoi se schimbă cu una mai alertă, deci este necesară și schimbarea stilului de dans. Cei mai mulți fac această alegere pentru a avea o coregrafie unică, care să reflexte povestea unică a cuplului, așa cum spune Cristina Ardelean, administrator Arthur Murray București.

Apoi, se întâlnește des dansul „la liber”, unde mirii dansează pe o anumită piesă fără să își pregătească succesiunea pasilor. Deși cuplurile urmează cursuri de dans, nu trebuie urmată o rutină prestabilită, astfel că partenerii sunt mai relaxați, iar dansul pare mai natural.

Nu în ultimul rând, întâlnim des dansul de grup, mai exact transformarea dansului mirilor în dans de grup. După ce mirii se pregătesc de dans, li se alătură nașii și/sau prieteni apropiați, uneori chiar părinții. „Cuplul proaspăt căsătorit rămâne centrul coregrafiei, însă dansul este mai dinamic și mai neașteptat”, mai spune Cristina Ardelean.

Vrei să îți cânte o vedetă internațională la nuntă? Iată cât costă!

Dansul mirilor nu trebuie văzut ca o corvoadă, ci ca o distracție în plus la nuntă. Totuși, nu uita că trebuie să te pregătești din timp, pentru a te putea bucura pe deplin de experiență.

Școala de dans Arthur Murray este unul din locurile unde poți lua cursuri de dans. Primul studio Arthur Murray din România este deschis din aprilie 2014 în București.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *