Ce culoare are aura ta?


Aura este o reflexie a adevăratei naturi personale în orice moment. Adevărata noastă natură iese la suprafaţă atunci când ne detaşăm de obiceiuri, stereotipuri, maniere şi comportamentele superficiale şi devenim complet conştiente, naturale şi spontane. Pentru unii oameni este extrem de dificil să se detaşeze de comportamentele foarte bine înpământenite în pshicul lor, şi de aceea au dificultăţi în a descoperi adevărata lor natură. Din acest motiv ne folosim de aura personală, pentru a înlătura faţadele şi comportamentele superficiale. Vrei să afli ce culoare are aura ta?

Cum să îţi vezi aura

Poziţionează-te în faţa unei oglinzi de mărime potrivită, la aproximativ 1,5 m. La început e cel mai bine dacă fundalul din spatele tău este alb şi nu sunt prezente umbre. Iluminatul ar trebui să fie de o intensitate scăzută şi uniformă, nu foarte luminos. 

Concentrează-te timp de 30-60 secunde după care închide ochii. Preţ de o secundă sau două îţi vei vedea numai aura. Fii pregătită, ai doar câteva momente până când celulele fotosensibile vor înceta să vibreze şi să trimită semnale către creier. Dacă ai pierdut-o, nu-i nimic. Încearcă din nou. Experimentează cât de repede sau încet ar trebui să-ţi închizi ochii. 

Cum vezi aura altei persoane

Cel mai bine este să te uiţi direct la fruntea cuiva (chakra frunţii, localizată la 1,5 cm deasupra nasului, între ochi) şi ţinteşte la a atinge o stare de spirit calmă, relaxată pentru cel puţin 30 – 60 de secunde. De asemenea poţi efectua acest exerciţiu şi pentru chakra inimii sau a gâtului cu rezultate similare. Totuşi, în cazul în care te concentrezi asupra pieptului unei persoane poate părea ciudat şi poţi pune persoana în defensivă, modificând rezultatul, datorită stării de nelinişte pe care persoana respectivă îl poate dezvolta. În cazul în care te concentrezi asupra chakrei frunţii, este mult mai uşor să continui conversaţia fără a crea bănuieli sau stări de discomfort. 

De asemenea, un fundal, iluminat uşor, fără umbre este cel mai indicat. Prin exerciţiu şi cu ajutorului unui fundal iluminat uniform (precum un cer clar) vor fi de ajuns pentru a deprinde această aptitudine şi pentru a afla ce culoare are aura ta.

Semnificaţia culorilor aurei

Mov: indică spiritualitate. Apare sub formă de nori sau flăcari.

Albastru: viaţă echilibrată, relaxare, transmiterea forţelor şi energiilor. 

Turcoaz: indică o personalitate energică, capabilă de proiecţie, dinamism şi abilitatea de a influenţa oameni. 

Verde: odihnă, abilitate naturală de vindecare. Prezenţa în jurul unei persoane cu aură de culoare verde este dominată de un sentiment de pace şi tihnă. 

Galben: bucurie, libertate, lipsa ataşamentului, eliberarea de forţe vitale. Un halou galben în jurul capului reprezintă o dezvoltare spirituală ridicată.

Portocaliu: inspiraţie, dorinţa de a obţine putere şi de a controla oamenii din jur. Poate apărea în conjunctură cu haloul galben ce denotă un dascăl spiritual puternic.

Roşu: gânduri materialiste, gânduri despre lumea materială.

Roz: o aură roz reprezintă atingerea echilibrului dintre conştientizarea spirituală şi existenţa materială.

Maro: negarea spiritualităţii, gânduri materialiste, neliniştite, care îţi distrag atenţia de la lucrurile importante. 

Gri: gânduri negre, depresive, intenţii neclare, prezenţa unei laturi întunecate a presonalităţii tale.

Muştar: durere, mânie sau lipsa liniştii sufleteşti.

Alb: boală, stimulare artificială (droguri). Indică o lipsă a armoniei atât în minte cât şi în corp. În general, cu câteva ore înainte de moarte, aura unui om se transformă într-un alb intens.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.