Ce cadouri sa NU oferi de Craciun

Găseşti pe orice site articole cu recomandări de cadouri, însă prea puţine publicaţii îţi arată şi ce NU trebuie să cumperi de Crăciun. Atunci când alegi un dar pentru cineva, fie că această persoană este iubitul tău, mama, colega de facultate sau şeful, trebuie să fie unul inspirat.

Cele mai multe persoane preferă să primească un cadou pe care şi-l doresc cu adevărat, indiferent dacă preţul său a fost mare sau mic. Ideea unui cadou este să îi faci o bucurie persoanei respective, arătându-i că îţi pasă de ea, de nevoile şi dorinţele sale. Din acest motiv, să dăruieşti cuiva bani pur şi simplu nu este deloc o idee bună.Decoratiuni de Craciun DIY: panou cu cap de ren (tutorial video)

Mare parte dintre cei care primesc bani drept cadou se vor simţi ofensaţi pentru că este clar că nu ţi-a păsat suficient de mult încât să te gândeşti măcar 10 minute ce şi-ar dori sau să îţi pierzi timpul ieşind din casă pentru a cumpăra ceva de la magazin.

Atunci când cumperi ceva pentru o persoană dragă, trebuie să arăţi cât de bine o cunoşti şi cât de mult îţi pasă de ea. Astfel, produsele cosmetice pentru baie sau un simplu tricou ori o eşarfă nu sunt considerate cadouri potrivite. Motivul este simplu: oricine foloseşte geluri de duş, creme, tratamente pentru păr, oricine are în garderobă tricouri, deci aceste lucruri sunt necesităţi, însă sunt foarte banale. 

Craciun 2014: idei de cadouri pentru el

Dacă nu ai vizitat o ţară care este singurul loc unde se găseşte un tratament minune pentru strălucirea părului, pe care prietena ta îl vrea neapărat, dar nu îl poate cumpăra de pe internet, atunci mai bine abţine-te din a-i cumpăra un astfel de produs.

De asemenea, nici produsele alimentare nu sunt recomandate, la fel ca electronicele sau electrocasnicele. Dacă vrei să faci un astfel de cadou cuiva, mamei tale care are nevoie de un aspirator nou, de exemplu, este de preferat să cumperi acest produs în orice altă zi, nu pentru o ocazie specială precum Crăciunul. În acest fel, îi cumperi aspiratorul când pur şi simplu nu şi-l permite, pentru că îţi pasă de ea, dar de Crăciun îi faci un cadou mai deosebit, cu o semnificaţie aparte.

Esti pregatita pentru asaltul cadourilor Cosmo?

Apoi, trebuie să alegi cadoul din timp. Când laşi cumpărăturile pe ultima sută de metri, te temi că nu vei găsi niciun cadou, aşa că alegi unul nepotrivit, doar „ca să fie”. Însă persoana care primeşte cadoul îşi va da seama că nu te-ai gândit din timp la ea şi seva simţi jignită.

Chiar dacă mai este o lună până la Crăciun şi ai destul timp să cumperi cadouri, este recomandat să începi de acum să te gândeşti cui vei da cadouri. Apoi, ia fiecare persoană în parte şi gândeşte-te care sunt nevoile sale, ce dorinţe are, ce îi place să facă în timpul liber etc. 

Cel mai important lucru la un cadou este să fie dăruit din inimă şi să fie ceva ce persoana respectivă îşi doreşte.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.