Ce cadouri sa NU faci de Valentine’s Day

Nu a mai rămas mult timp până la Valentine’s Day, dar încă nu ai cumpărat cadou pentru partenerul tău? Ai grijă să NU faci aceste cadouri.

Știm că nu este ușor să alegi cadoul perfect, dar, lăsând totul pe ultima sută de metri, posibilitatea să alegi un cadou nepotrivit este mai mare. Aruncă un ochi peste sugestiile noastre de cadouri (pentru el – AICI, pentru ea – AICI), dar, până atunci, iată ce cadouri să nu îi faci partenerului.Pentru început, niciodată să nu oferi bani! Rostul unui cadou este să îi arăți unei persoane dragi că te-ai gândit la ea și vrei să îi faci o bucurie, iar banii nu arată decât că n-ai avut chef să îți bați capul. Decât să îi dai bani, mai bine cumpără-i o ciocolată de calitate sau o bere mai scumpă.

Cadouri sexy pentru el

Te rog să observi că am spus ciocolată de calitate și bere mai scumpă, deci ciocolata de 3 lei de la non stop sau doza de bere banală nu sunt tocmai cel mai potrivit cadou.

De inimioarele de pluș ce să mai spunem…. Există oare persoane cărora să le placă așa ceva? De ce există?! Și nu mă face să amintesc pernele, cănile sau brelocurile cu o poză a voastră!

De asemenea, este important să ții cont de ce îi place partenerului, nu ție. Îți place muzica jazz, dar iubitului nu prea? În cazul acesta, NU îi cumpăra un CD cu jazz, nu îl va aprecia, dimpotrivă: în felul acesta încerci să îi bagi pe gât lucrurile care îți plac ție, fără să te gândești la el.

Idei de cadouri Valentine’s Day DIY pentru el

Cadourile nu trebuie niciodată să fie făcute din obligație! Poate că „intenția contează”, însă mai bine te gândești o oră ce și-ar dori partenerul, pentru a merge la sigur. Și, chiar dacă nu mai ai mult timp pentru cumpărarea unui cadou, nu te panica!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.