Câștigă un voucher de cumpărături de la Uniconf!

By  | 

Hei, #CosmoGirl! Ne-am aliat cu Uniconf ca să găsim piesa de lenjerie ideală pentru tine! Câștigă un super voucher de cumpărături, pentru un Valentine’s Day de neuitat!

Bustiere stil bralette, din dantelă elegantă, sutiene push-up cu alură ultrasexy, slipi cu decupaj brazilian, care conturează un posterior ideal sau perechea perfectă de tanga – alege modelul tău preferat și îl poți câștiga!

În perioada 12-14 februarie, te poți înscrie la concurs prin intermediul Facebook sau Instagram, astfel:

Facebook

Accesează link-ul acesta http://bit.ly/CosmopolitanFB_BeautifiedCollectionSW și alege piesa ta favorită din colecția de lenjerie „Uniconf Beautified with Swarovski Crystals”. Apoi, lasă-ne un comentariu la postarea de concurs de pe Facebook în care să le lași link-ul spre lenjeria Uniconf aleasă de tine.

Instagram

Dă follow conturilor @uniconf și @cosmopolitanromania, apoi lasă-ne un comentariu la postarea de concurs de pe Instagram în care să dai tag celor două prietene ale tale care sigur ar adora piesele Uniconf.

Fiecare participant are dreptul să se înscrie o singură dată atât pe Facebook, cât și pe Instagram. După validarea condițiilor de înscriere în concurs, desemnarea câştigătorilor se va face prin intermediul aplicației www.random.org. Câștigătorul va fi ales în ultima zi de concurs, după încheierea acestuia, între orele 15:00 și 17:00. Câștigătorul va fi anunțat printr-un comentariu la postările de concurs de pe Facebook, respectiv Instagram, până la ora 18:00.

Premii: se vor alege 2 câștigători (unul pe Facebook, unul pe Instagram), iar fiecare va primi un voucher de cumpărături în valoare de 150 RON, care poate fi utilizat în achiziționarea oricărui produs disponibil pe site-ul uniconflenjerie.ro.

Mult succes!

Citește regulamentul complet al campaniei AICI.

 

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT! Câștigătorii sunt Adi Florina Dina (Facebook) și @iacob_ellena (Instagram), iar clipurile video cu extragerile pot fi vizualizate AICI – Facebook și AICI – Instagram.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *