Casa de modă Filip Cezar donează măști, combinezoane și halate cadrelor medicale

Brandul Filip Cezar se implică în lupta anti Covid-19, producând în regim de urgență măști și combinezoane pentru medicii din spitalele de boli infecțioase.

Filip Cezar se implică activ în lupta împotriva noului virus Covid-19. Casa de modă a oprit temporar producția costumelor de ceremonie și business pentru domni, și a început producția în regim de urgență de măști, combinezoane, halate și cearșafuri pentru spitalele și cadrele medicale care tratează bolnavii de Coronavirus. Toate produsele confecționate din resurse proprii vor fi donate.

Am construit întotdeauna momente magice clienților Filip Cezar: fie că i-am îmbrăcat pentru cele mai importante evenimente din viața lor, fie că i-am făcut să arate impecabil la întâlnirea de business care le-a schimbat viața. Astăzi am decis că mai presus de eleganță stă siguranța tuturor românilor și pentru moment am oprit producția de costume bespoke. Ținând cont de contextul actual, am decis să ne implicăm activ în sprijinirea luptei împotriva virusului Covid-19 și am început producția, în sistem de urgență, de echipamente de utilitate medicală, atât de necesare celor care sunt expuși în această perioadă.”, a spus Filip Cezar, owner-ul brand-ului.

Brandul va executa kit-uri de protecție și pentru jurnaliștii care sunt nevoiți să se expună pericolelor răspândirii noului virus, celor care transmit informații de ultimă oră, de pe teren, și încearcă să aducă informații relevante în casele românilor.

Filip Cezar – Acum, siguranța e mai presus de eleganță!

Brandul este cunoscut pentru renumitele costume, cămăși și accesorii personalizate pentru bărbați, dar și pentru articolele din piele de cea mai bună calitate. De-a lungul istoriei sale, Filip Cezar a integrat și a redefinit conceptul de costume personalizate în România, oferind exclusivitate tinerilor și domnilor ce doresc o imagine unicăcreată după personalitatea și tiparul acestora.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.