Recomandari de carti de Halloween

By  | 

COSMO ți-a pregătit 5 recomandări de cărți grozave pentru Halloween.

Decorațiunile sunt pregătite, știi la ce filme te vei uita cu prietenii, vei prepara chiar și niște gustări… dar ce poți citi de Halloween? Iată câteva cărți perfecte pentru această perioadă:

Cazul Charles Dexter Ward, de Howard Phillips Lovecraft, este un roman a cărei acțiuni are loc în 1918, când un tânăr devine obsedat de un strămoș al său, un vrăjitor cu obiceiuri bizare și… mortale.

Cărți de citit într-o seară ploioasă

…și la sfârșit a mai rămas coșmarul, de Ovidiu Crâznic, este un roman horror clasic ce ne prezintă un fel de joc de-a șoarecele și pisica ce are loc într-un castel. Invitat la nunta unei necunoscute într-un castel bântuit de diavol, nobilul decăzut Arthur de Seragens se trezește prins într-o îngrozitoare plasă a nebuniei, trădării și crimei.

Contesa Dracula-Erzsebet Bathory, de Javier Garcia Sanchez, ne prezintă povestea celebrei contese Bathory. Ea a ucis nu mai puțin de 600 de fecioare pentru a se îmbăia în sângele lor, crezând că astfel va arăta pentru totdeauna tânără și frumoasă.

O mână de oase, de Stephen King, ne face cunoștiință cu Mike Noonan, un scriitor care a intrat într-un mare blocaj după ce soţia sa a murit din cauza unui anevrism cerebral. El hotărăște să petreacă o perioadă la casa sa de vacanță de lângă lac, unde află că moartea soţiei sale are o cauză mai bizară decât concluzia raportului medico-legal de atunci.

Ce cărți mai citim în weekend?

Febra, de Serge Brussolo, este un roman science fiction unde mare parte din acțiune are loc pe un organism viu de mărimea unei planete. Nu o recomand persoanelor mai sensibile, care se scârbesc repede la citirea unor descrieri… să le spunem „foarte grafice”.

Lectură plăcută!


Comments

comments