Top 5 cele mai bune cărți ecranizate în 2017

By  | 

2017 se anunţă un an foarte bun când ne gândim la premierele cinematografice – atât de bun încât nu mai putem aştepta câteva săptămâni sau chiar luni să aflăm povestea grozavă a filmelor.

Din fericire, mare parte din ele sunt ecranizări ale unor romane de succes pe care le putem citi până când filmele intră în cinematografe.

Am ales pentru tine 5 cărţi grozave pe care le poţi găsi în librăriile fizice sau online, pentru a le savura înainte ca filmul să fie lansat.

Citește și: Lectura te poate ajuta să trăiești mai mult, arată un studiu 

Top 5 cele mai bune cărți ecranizate în 2017

Crima din Orient Express, Agatha Christie (editura RAO, 10 lei)

Un roman polițist clasic cu Hercule Poirot în rolul principal. Imediat după miezul nopții, o puternică furtună de zăpadă oprește brusc faimosul Orient Express. Dimineața, unul dintre călători nu-și mai face apariția și este găsit mort în compartiment, înjunghiat de douăsprezece ori, cu ușa compartimentului încuiată pe dinauntru. Filmul va fi lansat la finalul lui noiembrie, iar în rolurile principale îi vom găsi pe Johnny Depp și Daisy Ridley.

Muntele dintre noi, Charles Martin (editura Kerigma, 29 lei)

O poveste captivantă despre doi străini care, în urma prăbușirii unui avion cu două locuri, se trezesc în mijlocul unei sălbăticii necruțătoare. Pentru a supraviețui, trebuie să se încreadă unul în celalalt. FIlmul va avea premiera în octombrie, iar în rolurile principale îi vom găsi pe idris Elba și Kate Winslet.

Omul de zăpadă, Jo Nesbo (editura RAO, 45 lei)

Crimele Omului de zăpadă se petrec doar când cade prima zăpadă, iar ucigașul își alege drept victime soții infidele, transformându-le, literalmente, în oameni de zăpadă. Thriller-ul va avea premiera în octombrie, iar în rolul principal îl vom găsi pe Michael Fassbender.

Citește și: Cum să citești mai multe cărți

Everything, Everything, Nicola Yoon (editura Corgi Childrens, 45 lei)

Cartea spunea povestea unei adolescente care trăiește închisă în casă, pentru că este alergică la… tot. Situația devine mai dificilă când se îndrgostește de vecinul de alături. Filmul va fi lansat în luna mai.

Circle, Dave Eggers (editura Penguin, 54 lei)

Un roman despre obsesia noastră pentru internet, în care o femeie primește un job la o companie care combină informații personale pentru a crea identități online pentru oricine. Filmul va fi lansat la finalul lunii aprilie, iar în rolurile principale îi vom găsi pe John Boyega, Emma Watson și Tom Hanks.

Tu pe care dintre aceste cărți ai vrea să le citești?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *