5 recomandări de cărți ecranizate în 2018

2018 se anunţă un an foarte bun când ne gândim la premierele cinematografice – atât de bun încât nu mai putem aştepta câteva luni să aflăm povestea grozavă a filmelor.

Din fericire, mare parte din ele sunt ecranizări ale unor romane de succes pe care le putem citi până când filmele intră în cinematografe.Top 5 cele mai bune cărți ecranizate în 2018

The Invisible Man, H.G. Wells

Dr. Jack Griffin descoperă o poțiune care îl poate face invizibil, dar curând devine evident că unul dintre efectele secundare este nebunia. Romanul a mai fost ecranizat și în 1933. De această dată, rolul principal va fi jucat de Johnny Depp.

Ready Player One, Ernest Cline

În anul 2044, omenirea a rămas fără petrol, clima a fost distrusă, foametea, sărăcia și bolile sunt răspândite peste tot. Cea mai mare parte din oameni încearcă să scape din această realitate deprimantă petrecând timpul în OASIS, o utopie virtuală în care poți fi ce vrei să fii. În această realitate alternativă se află și niște ghicitori care, odată rezolvate, reprezintă echivalentul unui bilet norocos la loterie: câștigătorul va prelua controlul OASIS și va moșteni o avere uriașă.

Citește și: 5 serii de cărți pe care oricine trebuie să le citească 

The Lost Wise, Alyson Richman

Povestea are lor în Praga, unde studenta la arte Lanka și fratele celei mai bune prietene ale sale, Josef, se îndrăgostesc unul de altul. Povestea lor este distrusă de preluarea puterii de către naziști.

Witness for the prosecution, Agatha Cristie

După Murder on the Orient Express, lansat în noiembrie 2017, o altă poveste scrisă de Agatha Cristie va ajunge pe marile ecrane. De data aceasta, o văduvă bogată este omorâtă și un avocat legendar trebuie să îl apere pe bărbatul care a fost acuzat de crimă. Ben Affleck va regiza filmul și va juca rolul principal.

Fifty Shades Freed, E.L. James

Trilogia Fifry Shades ajunge la final când viața devine complicată pentru Anastasia Steele și Christian Grey, proaspăt căsătoriți. Femeile din trecutul lui Grey încep să îi bântuie viitorul.

Citește și: Recomandări de lectură. 5 cărți de citit într-o seară ploioasă 

Lectură plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.