Carla’s Dreams revin pentru al treilea an consecutiv la Arenele Romane din Bucuresti

Carla’s Dreams revin pentru al treilea an consecutiv la Arenele Romane din Bucuresti pe 5 mai de la ora 19:00 în cadrul unui nou eveniment BestMusic Live Concerts și Global Records!

Show-ul se numește “Monomaniac”, prilej cu care Carla’s Dreams vor prezenta publicului piese noi, dar și alte piese deja îndrăgite de fanii artiștilor.“Sunt multe feluri de a anunța un concert. Mai pompos sau mai simplu. Dar ținând cont că este al treilea de acest tip – considerăm că ne putem permite să spunem că este tradiție deja. Așadar: Carla’s Dreams – “MONOMANIAC”. Arenele Romane, 5 mai. Vă așteptăm! şi V-am cuprins! ,)”, au spus Carla’s Dreams.

În 2017, Carla’s Dreams au susținut un concert în fața a peste 5000 de fani la Arenele Romane pentru lansarea albumui “Antiexemplu”, iar în 2016, un eveniment sold out pentru lansarea albumului “NGOC”.

Anul trecut, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube unde au peste 530 000 000 de milioane de vizualizări. Cu această ocazie, artiștii au decis sălanseze piesa „Frica” drept cadou pentru fanii.

Carla’s Dreams – Frica

De asemenea, Carla’s Dreams au lansat “Beretta”, “413” și “17 ani”.

Carla’s Dreams – Beretta

 

Carla’s Dreams – 413

Carla’s Dreams – 17 ani

Este al doilea canal de YouTube din România la categoria artiști, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonați.

Carla’s Dreams au câștigat patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song “Imperfect”, Best Group, Spring Hit “Antiexemplu” și Summer Hit “Până la sânge”.

Carla’s Dreams au colaborat cu un nou proiect musical – Blacklist – pentru piesa “Tequila” care are peste 10 000 000 de vizualizări pe YouTube.

Blacklist feat. Carla’s Dreams – Tequila

 

Carla’s Dreams este jurat X Factor de la Antena 1 deja de două sezoane. În primul sezon, a câștigat împreună cu concurenta sa Olga Verbițchi.

Peste 5000 de oameni au venit sa se bucure de muzica artistilor lor preferati, sa asculte live hituri consacrate precum “Sub pielea mea”, “Acele”, “Te rog”, “Imperfect”, “Pana la sange”.

Albumul “Antiexemplu” include si doua colaborari cu INNA pentru piesa “Tu si eu”, un remake al unei piese Carla’s Dreams – “Inima mea”, impreuna cu Delia, precum si noi precum “Formula Apei”, “Animal de prada”.

Show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane a fost regizat 100% de artisti si a cuprins mai multe elemente spectaculoase: 150 de Carla’s Dreams pe scena si intr-o anticamera speciala organizata in backstage, “Join the Buzz” – live conversation pentru prima data la un concert in Romania (dialogul fanilor cu cei 150 de personaje),  INNA a intrat pe Skype sa le faca o surpriza artistilor si fanilor lor si au cantat impreuna “P.O.H.UI.”.

Delia a filmat un video special pentru acest show interpretand piesa “Inima mea”.

Show-ul a fost completat de 6 tulnicarese autentice din judetul Alba, toate steagurile tarilor in care Carla’s Dreams au concertat.

In 2016, Carla’s Dreams au sustinut primul lor concert la Arenele Romane, unde au avut ca invitati speciali pe Loredana Groza, Delia, Antonia si au lansat albumul “NGOC”.

Carla’s Dreams @ Arenele Romane 2016

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.

Biletele au următoarele preţuri:

– earlybird până pe 15 martie: 180 lei Cat A, 139 lei Cat B, 79 lei cat C

– presale 1 până pe 15 aprilie: 209 lei Cat A, 159 lei Cat B, 89 lei cat C

– presale 2 până pe 5 mai: 219 lei Cat A, 169 lei Cat B, 99 lei cat C

– în ziua concertului: 229 lei Cat A, 179 lei cat B, 100 lei cat C

Harta Locație: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună sectoarele K și E, categoria B: fără loc în fața scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arena. Biletele cu loc nu au numere alocate, scaunele fiind ocupate în ordinea sosirii. Organizatorii au pus în vânzare cu 10% mai puține locuri decât capacitatea locației pentru confort sporit al spectatorilor. Cumparați-vă bilete din timp, showurile Carla’s Dreams de la Arenele Romane din 2016 si 2017 au fost sold out!

Numărul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucăți din fiecare categorie.  Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie însoțiți de un adult posesor de bilet valid. Concertul are loc în aer liber!

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts și Global Records.

Citeşte şi: Interviu cu Carla’s Dreams despre muzică, fani și planuri de viitor

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.