Caravana BookLand a ajuns in City Mall

By  | 

In perioada 15 – 20 noiembrie la City Mall se desfasoara targul de carte urban Book-Land: oferta editurilor cuprinde atat titluri din 2011, cat si din anii trecuti, editii de colectie, carti specializate, best-sellers in intreaga lume, toate intr-o oferta generala care acopera toate domeniile de interes – beletristica, hobby, stiinta, carti si manuale pentru copii, arta, arhitectura si design – cu preturi extrem de avantajoase si cu oferte surpriza (de ex, la cumparaturi de 30 lei se ofera cadou un CD cu colinde romanesti). In plus, CD-urile cu muzica, filmele si jocurile asigura o sesiune completa de shopping cultural.

Targul de carte urban BookLand aduce cultura mai aproape de oameni si o integreaza intr-un circuit citadin, social, firesc si… necesar. Mai mult decat atat, cartile, muzica, filmele si jocurile intampina nevoi, trezesc curiozitati si creeaza surprize placute in spatiile deja familiare: in mall-urile din Bucuresti.

Periplul cultural a inceput pe 1 noiembrie si invita pasionatii de lectura si nu numai sa isi aleaga din timp cadouri pentru cei dragi intr-o locatie diferita in fiecare saptamana, pana pe data de 23 decembrie 2011.

O vizita pe www.book-land.ro in perioada targului vine la pachet cu o surpriza placuta: cei care vor sa descopere atmosfera targului din mall-uri primesc de pe site un cupon de reducere pe care il pot folosi la targ. Asta daca nu l-au primit deja in cutiuta postala.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *