Cara Delevingne a lansat primul său clip video

By  | 

Cara Delevingne a lansat clipul pentru piesa „I Feel Everything”, de pe coloana sonoră a filmului Valerian and the City of a Thousand Planets.

Model, actriță și acum cântăreață, tânăra de 24 de ani nu ne dezamăgește niciodată. Melodia „I Feed Everything” este produsă de Pharrell Williams, iar de videoclip s-a ocupat chiar regizorul filmului mai sus menționat, Luc Besson.

Asemenea piesei, clipul începe într-un mod minimalist, dar lucrurile devin interesante când Cara schimbă numeroase peruci, iar în jurul ei au fost introduce elemente sci-fi.

Valerian and the City of a Thousand Planets a fost lansat spre finalul lunii trecute, iar acțiunea sa are loc în secolul 28. Valerian și Laureline (Cara Delevingne) formează o echipă pentru operațiuni speciale, însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriile locuite de oameni. Cei doi sunt trimiși de Ministerul Apărării într-o misiune în uimitorul oraș Alpha, o metropolă care e în expansiune continuă, și unde specii din toate colțurile universului și-au dat întâlnire pentru a împărtăși cu ceilalți cunoștințele, informațiile și cultura.

În centrul metropolei, însă, și-a făcut loc o forță întunecată și misterioasă care amenință existența pașnică a Orașului celor o mie de planete, iar Valerian și Laureline trebuie să pornească într-o cursă contracronometru pentru a identifica și anihila amenințarea, și pentru a proteja, astfel, Alpha, dar și viitorul Universului.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *