Campania Reward Your Idol a premiat un iubitor de muzica cu cea mai tare experienta a vietii lui!

By  | 

Campania Reward Your Idol s-a încheiat, iar un tânăr iubitor de muzică a fost premiat cu cea mai tare experienţă a vieţii lui!

Lansată la sfârşitul anului trecut sub hashtag-ul #whymusicmatters, campania Reward Your Idol s-a adresat tuturor tinerilor iubitori de muzică care îşi doresc acces la toate piesele din lume şi care sunt totodată fani ai celor mai importanţi artişti internaţionali. Aceştia au avut de urmat trei paşi simpli pentru a se înscrie gratis în campania Reward Your Idol, în timp ce premiile au inclus o excursie de vis pentru un participant şi un prieten la New York, sute de alte cadouri minunate, dar şi multe premii muzicale.

Ajunsă la final, campania Reward Your Idol şi-a desemnat premiaţii! Astfel, Ionuţ Apostu a fost marele câştigător al campaniei Reward Your Idol şi alături de prietena sa, Laura s-a bucurat de o experienţă absolut aparte! Cei doi au câştigat marele premiu, care a constat într-o excursie de vis în New York, SUA. Mai mult, cei doi au avut şansa de a alege să se afle în public la orice concert şi-au dorit, iar tinerii au optat pentru concertul artistei Rihanna. Desfăşurat la Barclays Center din Brooklyn, NY, concertul cameleonicei Rihanna a depăşit aşteptările celor doi tineri, în timp ce eclecticul oraş New York le-a oferit o aventură de neuitat. „Concertul Rihannei a fost extraordinar! Povestind acum despre asta, mi se pare că a fost un vis, însă când mă uit la poze îmi dau seama că a fost pe bune. Mulţumim Reward Your Idol pentru weekend-ul de neuitat!“, povesteşte Ionuţ Apostol entuziasmat.

Campania Reward Your Idol este un program educaţional dezvoltat de Asociaţia Industriei Muzicale din România în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, în scopul popularizării serviciilor muzicale legale şi a facilitării consumului de muzică din surse licite. Prima campanie Reward Your Idol a fost realizată de către Universal Music România în parteneriat cu Ambasada SUA la Bucureşti şi Asociaţia Industriei Muzicale din România (AIMR). Alina Eremia, Fly Project, Sore, Adi Despot, Giulia, Deepcentral au fost doar câţiva dintre artiştii români care au acceptat provocarea Reward Your Idol.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *