Calitate si design indragit de familie pentru cabine de dus la preturi avantajoase

Cu totii ne dorim sa avem un confort ridicat in interiorul locuintei, ceea ce se traduce de multe ori prin mai mult spatiu si printr-un aspect modern si relaxant. In acest context, utilizarea unei cabine de dus in loc de cada reprezinta o alegere inteligenta.

Vreti sa aveti o baie spatioasa? De asemenea, doriti sa va asigurati ca aveti suficient loc in care sa va puteti pune lucrurile, pentru a face baia corespunzatoare tuturor cerintelor din punct de vedere functional?Exista o solutie in prezent pentru aceste probleme: instalarea unei cabine de dus in loc de cada. Datorita gamei variate de pe piata, aceasta poate avea diverse forme si se poate adapta oricarui tip de design.

Alegerea unei cabine de dus

Daca va decideti sa faceti o schimbare in cadrul locuintei dvs, in special in spatiul sanitar, trebuie sa tineti cont de designul, spatiul si capacitatea incaperii.

Din fericire, astazi exista o multime de optiuni din punct de vedere al formei, al materialelor, al aspectului cabinelor de dus, acestea fiind usor de montat si adapatat oricarui stil si oricarei idei de decor interior.

Spre exemplu, pentru mai mult spatiu, cabina de dus semi-rotunda este una dintre cele mai bune solutii. Pe langa rezolvarea problemelor de spatiu, veti descoperi ca utilizarea unei cabine de dus are si alte avantaje importante pentru dvs, iar datorita aspectului diferit si modern sunt o alegerere tot mai comuna pentru multe case recent construite sau pentru locuintele ce urmeaza a fi renovate.

Cabinele de dus nu au nevoie de un spatiu imens pentru a fi instalate si sunt ideale in cazul in care aveti o baie mica. Acestea sunt usor de integrat, astfel incat sa puteti utiliza restul incaperii pentru toaleta, oglinda si cateva obiecte de mobilier in care sa va puneti lucrurile personale.

Mai mult, desi dimensiunile sunt reduse, spatiul dusului este suficient de mare si confortabil, incat momentele de relaxare sa fie principala activitate de zi cu zi.

De asemenea, in functie de tipul de cabina ales, aceasta poate fi folosita si in baile mari, in care doriti sa aveti o cada separat.

Cabinele de dus sunt foarte usor de curatat, iar alegerea unei forme rotunjite reduce riscul patrunderii si blocarii murdariei in zone greu accesibile.

In acelasi timp, peretii cabinei vor impiedica extinderea picaturilor de apa in restul baii, fiind usor de indepartat ulterior.

Un alt beneficiu consta in consumul redus de apa in comparatie cu o cada.  Avantajele sunt, asadar, numeroase.

SecuritInternational.ro – Materiale de calitate si preturi accesibile

Cel mai bun material in cazul unei cabine de dus este sticla securizata, intrucat este mai rezistenta, nu mentine petele, iar in cazul in care se sparge, nu reprezinta un pericol. Unde puteti gasi acest tip de material?

Securit International este una dintre fabricile care ofera o gama variata de produse de o calitate superioara.

Fiecare oferta este personalizata in functie de preferintele si necesitatile clientului. Astfel, modelele sunt executate la comanda conform unei schite realizata initial, oferindu-va posibilitatea de a alege intre diverse tipuri de sticla, design si pereti.

Accesati website-ul: https://www.securitinternational.ro/ si  puteti beneficia de avantajele unei cabine de dus, la un pret avantajos.

Telefon: 021.321.31.76

 

Sursa: Agentia Fortin

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.