Calendarul evenimentelor pentru perioada 3-5 aprilie

By  | 

Ai impresia că viaţa în capitală e plictisitoare? Citeşte recomandările noastre de evenimente şi te vei convinge că nu e deloc aşa!

Vineri

Steampunker, Palatul Ştirbei

Ateliere, demonstraţii, workshop-uri live, proiecţii film, ambrotipie şi expoziţii de: fotografie, artă digitală 2D, ilustraţie şi print, gaming, bandă desenată românească, instalaţie multimedia, instalaţii Tesla, grafică, pictură, sculptură, robotică, proiecţii, printing 3D, robotică, fashion, modelaj şi o petrecere Steampunk. Te-am convins? Evenimentul va avea loc la Palatul Ştirbei între 3 şi 5 aprilie. Mai multe detalii găseşti pe site-ul Steampunker.

Alternative Fair Fayre, The Jar Bar&Pub

Eşti în căutarea unui cadou de Paşte sau pur şi simplu eşti pasionat de târguri locale? La Alternative Fair Fayre vei găsi tot ce vrei: 30 de creatori de frumos şi cultură alternativă ţi-au pregătit workshop-uri, produse unicat sau de serie scurtă. Târgul are loc de vineri până duminică, între orele 12:00 şi 20:00.

Curs de iniţiere în pictură, Fundaţia Calea Victoriei

Fundaţia Calea Victoriei te invită vineri, 3 aprilie, de la ora 19.00, la Cursul de iniţiere în pictură, susţinut de artistul plastic Teodora Varzaru. Vei învăţa aici bazele realizării unei picturi, pornind de la desen, acordănd o atenţie sporită observaţiei, întelegerii volumelor şi proporţiilor, totul îmbinat cu informaţii şi exemple din istoria artei vechi până la cea contemporană. Cursul va începe la ora 19:00.

Sâmbătă

Breslo Handmade Hub, Impact Hub

La Breslo Handmade Hub vei găsi 70 de creatori super-talentaţi, 15 ateliere şi sute de cadouri pentru Paşte şi Florii. Târgul va avea loc pe 4 şi 5 aprilie între orele 10:00 şi 20:00.

Shopping şi Socializare, Parma in Tavola

Acest eveniment este organizat în primul rând pentru socializare şi comunciare, unde invitaţii pot cumpăra sau comanda produse unicat sau custom made, dar în acelaşi timp pot servi şi o cafea sau prâzul. Vor avea loc şi lansări de carte şi recitaluri de pian. Vino şi tu la Impact Hub între orele 12:00 şi 20:00.

LOVE Yard Sale, have a Cigar

LOVE Yard Sale este un târg de lucruri care au fost (şi încă mai merită să fie) iubite. Poţi cumpăra sau vinde lucruri de toată frumuseţea la preţuri pe care n-ai cum să nu le iubeşti. Târgul este deschis între 11:30 şi 19:30.

International Pillow Fight Day, Piaţa Universătăţii

International Pillow Fight Day se desfăşoară simultan în peste 50 de orase importante din toata lumea. Vino şi tu să te distrezi la o bătaie cu perne în centrul oraşului alături de gaşca ta de prieteni, începând cu ora 16:00.

Duminică

Cinderella on ice, Sala Palatului

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg revine in Bucureşti, de data aceasta cu fascinanta reprezentaţie Cinderella On Ice, spectacol apreciat la nivel internaţional atât de cei mici, cât şi de cei mari. Accesul publicului se face începând cu ora 17.00!

Secretul atomic, Teatrul Coquette

Prima colaborare dintre un actor şi un ventriloc într-un spectacol de teatru! ​Avanpremiera spectacolului „Secretul atomic", de Lucia Verona, va avea loc la ora 11:30.

Gala premiilor de jazz, Hard Rock Cafe

Ajunsa la a XIII-a ediţie, Gala reprezintă cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical şi îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu pentru anul precedent. Evenimentul va avea loc între orele 20:00 şi 23:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *